Українська прима-балерина і суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар підкорила мережу черговими оголеними фотографіями, якими вона, останнім часом, дуже часто ділиться.

Дівчина показала світу кадри з Греції, де вона ніжиться гола в ліжку, а поруч стоїть ноутбук з машиною її мрії на заставці.

"Доброго всім ранку і продуктивного робочого тижня! А хто перший відгадає, про якуій машину я мрію - отримає від мене сувенір з Греції" -написала балерина під фото.

Шанувальники Кухар навперебій стали писати коментарі під таким спекотним кадром:

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Хотів запитати, а де на такій машинці можна розігнатися? Це ж ракета", "Машину часу? Що б зупинити час і насолоджуватися чоловіком?", "Катерина, Вам добре! А як нам(чоловікам) лягати спати з Мрією", "Дуже красива і жіночна. Гарного відпочинку Вам.", "Катя, ти зі своїми подушками подорожуєш?"

Один з шанувальників вгадав, що Катерина мріє про McLaren Volcano, про що написав у коментарях, а сама балерина попросила адресу хлопця, щоб відправити йому обіцяний сувенір.

Варто відзначити, що не так давно Кухар полонила шанувальників і іншим фото в ультрамодному червоному купальнику. Під фото дівчина поміркувала про кохання.

Шанувальники і тут відразу кинулися з коментарями:
"Якщо є балет Ундіна - то ви в головній партії!" "Ну що тут скажеш - краса!", "Ваша краса врятує світ", "Сексуальний вигин прими-пантери", "Катерина, Ви естет в роботі і в коханні", "Як же мені подобаються ці фривольності", "Катруся, що це за вульгаріте?", "Ваші фривольності розбурхують свідомість, ви молодець".

Нагадаємо, що нова "Кончіта Вурст" вийшла заміж: "бородатий удар" по довгоногим білявкам із третім розміром.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Надя Мейхер показала своє справжнє обличчя: без макіяжу виглядає молодшою.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що Бузова нажахала пекельними конвульсіями прямо на сцені: екзорцизм чи наркотики.