Телесеріал "Гра престолів" заснований на книгах Джорджа Р. Р. Мартіна. Він б'є всі рекорди, всі прем'єру останнього сезону в американській мережі HBO подивилася рекордна кількість людей, а третій епізод побив цей рекорд.

Серіал володіє якоюсь формулою успіху, і справа тут не тільки в неймовірно проработанном сценарії. Він зібрав в собі і драму, таємниці, інцест, фентезі, драконів і ожилих мерців.

СМЕРТЬ

В серіалі величезна кількість смертей. Мартін нещадно вбиває "хороших" персонажів, раз за разом розбиваючи серця глядачів. У цьому і є одна з особливостей серіалу – люди по-справжньому переживають за кожного героя.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Неймовірна концентрація насильства і крові в поєднанні з непередбачуваністю і частотою вбивства персонажів постійно тримають глядача в напрузі.

ТАЄМНИЦІ

Неймовірне переплетіння безлічі сюжетних ліній і постійні повороти сюжету дивують, змушують думати та гадати, як будуть розгортатися події далі.

МАЙСТЕРНІСТЬ СЦЕНАРИСТІВ

Автори серіалу Девід Беніофф та Ден Вайсс дуже скрупульозно підійшли до створення серіалу. Вони не упускають жодної дрібниці, детально прописуючи кожну сцену і створюючи величезну всесвіт всередині серіалу. Так, зйомки однієї серії можуть займати більше півроку і завдяки цьому їм вдалося захопити серіалом навіть тих, хто ніколи не цікавився жанром фентезі.

ДРАКОНИ

В серіалі величезна кількість міфічних створінь: білі ходоки, велетні, темні духи, лютоволки, велетні і навіть дракони. Вони виглядають неймовірно і реалістично і глядач може зануритися в світ з прекрасними пейзажами, вогняними драконами і крижаними стінами.

Крім того, в серіалі, а особливо в перших сезонах творці показували багато відвертих сцен сексу в борделях і не тільки і вбивств, які деякі бояться переглядати досі.

Нагадаємо, Емілія Кларк з "Гри престолів" розповіла, як знімалися сцени.

Як повідомляв Знай. ua, творець "Ігри престолів" проговорився про майбутнє серіалу.

Знай. ua писав, що кумедний ляп зіпсував останню серію Гри престолів.