Народна артистка України Ірина Білик зізналася, що її молодший син росте розумним, артистичним і чарівним хлопчиком. Трирічний Табріз радує знамениту маму веселими витівками і вже проявляє сильний характер. В інтерв'ю "Знай.ua" Іра розповіла, як з віком змінюється син, як складаються у нього стосунки зі старшим братом і які якості передалися Табрізу від мами.

Травневі свята українців в цьому році трохи зіпсувала погода. Але пощастило тим, хто зміг вирватися на відпочинок в теплі країни. Розкажіть, як у вашому випадку - вийшло запланувати відпочинок на ці дні?

Я взагалі рідко відпочиваю. На травневі свята у мене був концерт. Але я змогла відпочити в компанії друзів, які святкують сімейні дати разом, які дуже часто запрошують мене в гості. Це поїздка в Монако. Також я зможу відпочити на весіллі у друзів в Чернівцях. Із задоволенням поєдную роботу і відпочинок з друзями, коли приїжджаю до їхнього міста.

Які любите розваги на відпочинку?

На відпочинку я люблю багато ходити, розглядати вітрини. Я люблю, щоб мене не впізнавали. Люблю відчувати себе звичайною жінкою, а не зіркою.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Чоловік та молодший син Ірини Білик

Чи складно вам відпочивати з маленькою дитиною?

Наш Табріз дуже енергійний хлопчик і мені одній важко виїжджати з ним. Поки що нам допомагає няня. Але незабаром, я думаю, що ми зможемо брати його на концерти. Він уже цікавиться піснями, музикою і танцями. Мені навіть здається, що він зовсім скоро зможе давати дуже цікаві інтерв'ю.

Табріз Ахмадов, молодший син Ірини Білик

Які витівки від Табріза зазвичай бувають?

Мені подобається, що Табріз завжди дуже веселий. Ми постійно з ним граємо в хованки. Зовсім недавно він вибудував свої машинки в чергу, а сам став в кінці черги. Я у нього запитала: "А чому ти став в кінці?", на що він мені відповів, що він стоїть в пробці. Ось такі у нас з ним ігри. А нещодавно наша бабуся зламала ногу і ходить на милицях. Вони разом з Табрізом грають в шлагбаум. Він керує машинками, а бабуся милицею відкриває йому проїзд. Це дуже-предуже смішно.

Ірина Білик зі старшим сином

Як складаються стосунки старшого сина Гліба з братиком?

Мій старший син Гліб вчиться, займається особистим життям і подорожує. Готується до роботи над дуже серйозним фільмом. До нас він приїжджає не так часто, адже живе окремо. Ми з задоволенням проводимо час разом. Коли молодший син Табріз почав говорити, то Глібу стало ще більш цікаво з ним проводити час. Адже вони можуть обговорити різні теми.

Табріз Ахмадов

Табріз дорослішає та стає копією татка, а характер виявляється теж татів?

Характер у нас, швидше за все, у бабусь, вони у нас досить примхливі. Одна бабуся живе в Баку, інша - в Україні, Ганна Яківна. Табріз повністю повторює характер своїх бабусь. Але нам це подобається, це так мило. Навіть коли він сердиться, то це виходить дуже смішно.

Табріз Ахмадов

Які якості дісталися синочку від мами?

Від мами, звичайно ж, розум, артистизм, також дістався йому і сильний характер. І чарівність, адже вона у нього настільки сильна, що я думаю, що жінки за п'ятдесят створять фан-клуб, і він стане наймаленьким чоловіком, у якого є свій фан-клуб з 50-тилітніх жінок. Вони просто не можуть відвести від нього свій погляд і не можуть відійти.

Нагадаємо, раніше Ірина Білик з'явилася на церемонії вручення премії "M1 Music Awards" в супроводі чоловіка і молодшого сина.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Гайтана, Ірина Білик і Катя Бужинська станцювали під запальний хіт групи Rumbero's.

Також "Знай.uа" писав, що Ольга Фреймут показала рідкісне фото з чоловіком Володимиром і сином Валерієм.