Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

І в цей раз Аліна не розчарувала свою аудиторію, вона опублікувала фото, яким похвалилася важливою подією. Зоряна красуня стала нареченою і опублікувала знімок з колечком на пальці. На фотографії, яку опублікувала Аліна можна побачити хмаринку зі сріблисто-рожевих повітряних кульок, на тлі яких співачка зняла свою руку з кільцем на безіменному пальці.

Аліна Гросу не підписала свою яскраву святкову фотографію, залишила тільки хештег "isaidyes", який означає "я сказала так". Геолокація до фото свідчить про те, що воно було зроблено в чеській столиці Празі. Треба сказати, що співачка кілька останніх днів публікує фото з Праги з цими кульками і шампанським, якими інтригувала своїх шанувальників. Тепер же не стрималася і поділилася радістю зі своїми фоловерами.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників співачки, фоловери буквально засипали її привітаннями в коментарях і лайками. Інші ж почали вгадувати, хто наречений Аліни Гросу, адже вона ніколи його не показувала. "Вітаю. Щастя вам", "Вітаю!", "Ура, вітаю", "Алінка, бджілка ти наша, вітаємо тебе", "Круто! Взаємного і чистого кохання!", "Вітаю! Щастя і любові!", "Вітаю вас, щастя вам, благополуччя, всього найкращого", "Вітаю тебе. Великої і міцної любові вам", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.