Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

І в цей раз Аліна не здивувала свою аудиторію, вона опублікувала фото, на якому позує в ніжному образі. Дівчина похвалилася шанувальникам дівочою вечіркою, яку, очевидно, влаштувала відразу ж після заручин з коханим. Нагадаємо, днями Аліна показала фотографії зі своїх заручин, а також похвалилася колечком, яке їй подарував коханий. От тільки самого нареченого Гросу ретельно приховує від громадськості.

На фотографіях, які з'явилися на сторінці Аліни, вона постала на огляд публіки в білому атласному халаті, під яким, очевидно, є ще й ночнушка. Цей наряд коротенький настільки, що майже повністю оголює стрункі ніжки співачки, і ледь прикриває пишне декольте. Її волосся розпущене в красивій укладці, а на обличчі легкий макіяж. Аліна влаштувала фотосесію прямо в ліжку, в оточенні повітряних кульок, вона ненароком демонструє обручку, яку їй подарував коханий.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У підписі до фотографій Аліна запропонувала шанувальникам вибрати фото, яке їм сподобалося найбільше. Геолокації до цих фото вона не залишила, але можна припустити, що свій дівич-вечір Гросу святкувала в Празі, звідки публікувала і інші фото в останні кілька днів. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників, фанати почали активно її обговорювати. Фоловери у захваті від образу Аліни, а інші продовжують вітати дівчину з заручинами, про які вона повідомила фотографією з каблучкою на безіменному пальці.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.