Після гучного скандалу з публікацією шоумена Андрія Малахова про пологи дружини принца Гаррі Меган Маркл у нього з'явилися "захисники", точніше один, але дуже активний.

Так, експерт Ради з питань розвитку інформаційного суспільства при Держдумі Вадим Манукян впевнений, що Малахов ні за що отримав море критики від інтернет-бійців.

"Мене важко запідозрити в безмежної симпатії до Андрія Малахова, так як я досить часто висловлююся про його досить спірних передачах, але давайте будемо людьми в кінці кінців", – закликав Манукян.

Андрій Малахов

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Суть справи в тому, що розлючений натовп фоловерів просто розтерзав в соцмережах телеведучого за пост в Twitter.

"Читаю у ЗМІ: мовляв, Андрій Малахов не тужить за загиблими людям рейсу SSJ-100 в Шереметьєво. Вибачте мене, але ж, це ж наскільки потрібно не поважати людину, щоб голослівно подібне писати?", - заявив експерт.

За його словами, ще 6 травня вранці у Андрія Малахова на стіні в Instagram був опублікований скорботний пост про трагедію. "Велика кількість людей зайшли в публікацію, висловили співчуття родичам загиблих. Що це за кампанія цькування щодо Малахова? Він що, самий зручний хлопчик для биття?", - вибухнула праведним гнівом Вадим Манукян.

Експерт упевнений, що з цим треба закінчувати. "Критикуйте за справу, якщо є привід у професійній площині. Але нестримна, нічим не мотивована цькування – це низько!", – резюмував Манукян.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість взяла участь у шоу Андрія Малахова "Прямий ефір", де запросила телеведучого в свій розкішний особняк і дала інтерв'ю на відверті теми. Так, артистка розповіла про складні стосунки з мамою, паралізованому батька і колишнього чоловіка Ігоря Вдовине, якого хоче посадити за ґрати. Також Анастасія виставила невеликий уривок, знявши штани і занурившись в крижану купіль на очах у знімальної групи.

Нагадаємо, Волочкова розповіла, хто допоміг їй купити особняк: крім підлоги і каміна не було нічого.

Як повідомляв Знай.иа Волочкова взяла Малахова в полон через Собчак: з Андрієм я не помилилася.

Також Знай.uа писав, Волочкова осідлала Малахова прямо на людях: заздри, Собчак.