Відомий український продюсер, репер і зірковий тренер шоу "Голос країни" Потап дуже активно веде свою сторінку в Instagram. 8 травня знаменитість відзначає свій 38-й день народження і з цього приводу приймає теплі привітання від друзів і близьких. Так, не забула про дату і колишня дружина артиста, його колега по продюсерському центру MOZGI Entertainment Ірина Горова. Варто зазначити, що пара прожила в шлюбі з 1999 по 2014 рік, а зараз вони разом виховують сина Андрія.

"Льошка, з днем народження!!! Ти неймовірний, геніальний, позитивний, цілеспрямований, шалено творча людина! Я захоплююся тобою! Люби, вражай, твори!!! Люблю нашу дружбу!❤️", - трепетно підписала Горова під сімейним кадром. Фолловери не пройшли повз: "Надзвичайно мудра жінка!!!", "Іра я захоплююся вами.! Ви просто неймовірна!", "Ви дуже мудра жінка,моє захоплення", "Дуже класно, коли рідні люди залишаються рідними!!! Потап, ти найкращий!)", "Ір, ви геніальна жінка!! Зрозуміють тільки жінки 😘".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.