Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила дуже яскраві кадри з незвичайної фотосесії, позуючи для популярного візажиста. Так, обличчя артистки було розмальовано різнокольоровими смужками, а пасма волосся пофарбовані в червоний колір.

"Життя все прикрашене яскравими фарбами... але іноді для проекту потрібно прикрасити себе))
@nikakislyak у процесі 💙", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери взялися коментувати: "Віру хоч чим вимазюкай, вона все одно буде виглядати як богиня 🔥😍👍🏻", "Шалено яскрава, кольорова і прекрасна 🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈💞💞💞", "Молодчинка! Природна, натуральна! Жива, щира людина!", "Прекрасна❤️❤️❤️", "Додала яскравості в цей похмурий день 👍👍", "Яскраво, сонячно, як Віра!!!! Весна весна❤️💙", "Вір у будь-якому кольорі ти прекрасна 😍👏🌹", "ШИКАРНО виглядаєте Красуня👏👏".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще