Українська поп-діва Оля Полякова похвалилася на особистій сторінці в Instagram оголеними фото з курорту. На знімках гола знаменитість приймає душ.

Першим серед фоловерів фігуру Полякової оцінив російський "король рімейків" Філіп Кіркоров. Схоже, артист настільки захопився переглядом відвертих фото, що забув про м'який знак.

"Розкіш", - коротко і з помилкою написав під постом української колеги Кіркоров.

Опублікувати серію сміливих фото співачка вирішила після того, як виявила в ЗМІ припущення, що не зможе повторити своє гучне голе фото з Мальдів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Ну яке фото краще? На якомусь сайті прочитала що Полякова не зможе повторити своє легендарне #трусидлятрусів фото", - написала вона під знімками.

Менш ніж за годину пост артистки зібрав у соцмережі більше 20 тис. лайків. В коментарях розгорівся справжній ажіотаж.

Нагадаємо, популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Артистку також називають української Леді Гагою за любов до латексу і епатажних витівок. Оля не зраджує своїм принципам і на цей раз показала епатаж, але вже без латексу.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі артистка опублікувала фото, на якому позує в яскравому образі. Як видно, фотографія була зроблена під час зйомок програми "Дивовижні люди", яка виходила на телеканалі "Україна". Оля відображена стоячи за кафедрою, з якимись папірцями в руках. Шанувальники зазначили, що на цьому фото поруч з кафедрою Полякова виглядає неприродно високою.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.