Відомий російський юморист Семен Слєпаков в Instagram поділився новим віршем під назвою "Розмова з дієтологом". У своїй поезії Семен висміяв жінок, які намагаються скинути зайві кілограми за рахунок своїх заможних чоловіків.

Так, відомо, що публікація містить знімки самого Слєпакова з тортом в руці і перцем чилі в зубах.

Вірш передає бесіду заможної пані з досвідченим дієтологом. Жінка скаржиться, що незважаючи на всі старання, ніяк не може схуднути.

"Что же ешь ты, девица, Живота владелица? Мелешь хлеб как мельница? Мечешь пирожки? — интересуется специалист.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Что вы, что вы, дедушка! Век не ела хлебушка! Вся моя диетушка - Пресны кабачки", — отвечает его клиентка.

У процесі розмови з'ясовується, що жінка зовсім не слід рекомендацій дієтолога, а її щоденний раціон складають "котлети, пироги, рулети, тазик пельменів і сметанник".

"Но зачем же, девушка, Ты мне платишь денежки? Ты ж не сбросишь вес!" — вопрошает диетолог.

"Ну и пофиг, дедушка, Есть у мужа денежка, Результат не важен мне, Главное — процесс", — отвечает женщина.

Пост було опубліковано 8 травня і всього за пару годин вже набрав майже 30 тисяч лайків і близько 700 коментарів, в яких користувачі за традицією поділилися своїми поетичними творами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий російський шоумен Семен Слєпаков збурив публіку у мережі провокаційним віршем про Володимира Леніна, присвяченому його дню народженню (22 квітня). Він провів паралель між тим, що відбувалося в Росії сто років тому і сьогоднішніми реаліями, натякаючи, що в країні, так і у світі, нічого не змінилося. Поезію Слєпаков розмістив в Instagram, викликавши бурхливі суперечки в мережі.

Нагадаємо, відомий комік розповів про зраду дружини.

Як повідомляв Знай.uа Слєпаков звернувся до фанатів: спасибі всім, хто хвилюється за мене.

Також Знай.uа писав, Насіння Слєпакова забрали в лікарню: лікарі сказали діагноз.