Відома українська співачка Камалія поділилася відвертою історію свого дитинства. Знаменитість зізналася, що батько бив її з матір'ю.

Про це вона розповіла в інтерв'ю на телеканалі "Україна".

Камалія народилася у родині військового. Батько співачки Віктор Шмаренков був льотчиком. У дитинстві вона часто переїжджала з батьками, і як вона зізналася, страждала від постійних побоїв і знущань.

"Так, наприклад, було чудове дитинство, все добре, якби не "але". Тобто я постійно перебувала у стресовому стані, бо мій батько бив мою маму. І також переходив на мене. Тому що я плакала, просила цього не робити. У мене були від ременя такі прямо криваві крововиливи, гематоми й все. Батько був садистом. Якщо він входив в лють – все", - відверто розповіла Камалія.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Камалія не витримала жити у постійному страху, то стала ініціатором розлучення батьків. Зірка розповіла, що почала розуміти у що батько перетворив її з матір'ю життя.

"Так, я стала ініціатором розлучення, тому що я вже боялася, ми з мамою боялися йти додому. Це перетворило життя в пекло просто, як тільки бачили світло у вікні - все це він вдома, нас вже починало трясти з мамою. Ми і ночували на вулиці, і він з ножем на мене кидався. Якби я не відскочила вчасно...", - розповіла артистка.

Після того, як батьки Камалії розлучилися, вона не спілкувалася з батьком понад десять років. А він, після того як дочка стала відомою співачкою, дав кілька інтерв'ю, в яких звинуватив її в байдужості і скупості. Але потім співачка дізналася, що він знаходиться у важкому стані, вирішила допомогти. Зірка лікувала його від алкогольної залежності.

Нагадаємо, що популярна українська співачка Камалія приміряла новий спокусливий образ.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, співачка Камалія відрізала довге волосся, тепер у неї карі трохи вище плечей. Артистка змінила зачіску заради зйомок нового кліпу.

Також "Знай.uа" писав, що Камалія та її чоловік-мільярдер показали свої розкішні хороми: десятки людей прислуги, особистий літак і золотий самовар.