У київському кінотеатрі "Оскар" (БФК Gulliver) відбулася гала-прем'єра кримінальної комедії "Шахрайки", яку змогли відвідати українські артисти, ведучі та інші відомі персони.

Першими стрічку побачили ведучий і зірка "Холостяка" Нікіта Добринін, актриса Олеся Жураковська, блогер і ведуча Поліна Логунова, ведуча Анастасія Даугуле, спортсменка Яна Клочкова, ведуча Іванна Онуфрійчук та багато інших.

Яна Клочкова

Олеся Жураковська

Іванна Онуфрійчук

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Поліна Логунова

Анастасія Даугуле

Гості гала-прем'єри фільму

Гості гала-прем'єри фільму

Гості гала-прем'єри фільму

Гості гала-прем'єри фільму

Гості гала-прем'єри фільму

Про фільм:

В цьому жорстокому світі кожен сам собі шукає, як заробити на життя. Іноді в хід йдуть абсолютно незаконні методи, але що поробиш. Так двох абсолютно різних дівчат об'єднує спільна діяльність – вони шахрайки.

Тільки ось одна з них ще аматор у цій нелегкій справі, поки не має розвинених навичок, а тому й амбіції у неї маленькі. Але ось інша – риба зовсім іншого рівня, з іншими цілями, бажаннями і можливостями. Але разом у цих двох дівчат може вийти працювати ще ефективніше, отримуючи все більше грошей. Хто б запідозрив цих красунь хоч у чомусь?

На екранах мережі кінотеатрів "Оскар" фільм "Шахрайки" стартує з 9 травня.

Нагадаємо, раніше зірки "Холостяка" та інші знаменитості побували на гала-прем'єрі фільму "Месники: Фінал" у Києві. Картина б'є всі рекорди за зборами в прокаті. За останній час вона зуміла зібрати $2 млрд 188 млн, що дозволило піднятися на другу сходинку в рейтингу найбільш касових фільмів в історії кінематографа.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в мережі з'явився перший трейлер довгоочікуваного хоррора "Хижаки". Режисером фільму став Олександр Ажа ("Піраньї 3D", "Дзеркала").

Також "Знай.uа" писав, що компанія Warner Bros. оголосила дату виходу третьої частини "Фантастичних звірів".