Телеканал Fox запускає серіал "Беверлі Хіллс 90210". Прем'єру покажуть у серпні 2019. На глядачів чекає шість епізодів.

Про це повідомляє Deadline.

У перезапуску ми побачимо вже знайомих нам зірок Джейсона Прістлі, який в оригінальному серіалі звграв Брендона Уолша, Шеннен Доерті - сестсра Брендона, а також Дженні Гарт (Келлі Тейлор), Іан Зірінг (Стів Сандерс), Габріель Картерис (Андреа Цукерман), Брайан Остін Грін (Девід Сільвер) і Торі Спелинг, яка виконала роль Донни Мартін.

Старі друзі і коханці знову зберуться разом. цього разу серіал здивує неймовірною кількстю хитросплетінь та не менш пристрасних сцен.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

на жаль, у зірковому складі ми не побачимо Люка Перрі , який полюбився глядачам роллю Ділана МакКейна. Життя актора раптово обірвалося 4 березня після інсульту.

Люк Перрі

Щоб заінтригувати шанувальників шоу, телеканал показав превью перезапуску. В ньому можна побачити улюблених акторів, який приступають до читка сценарію. Судячи з виразом облич, вони натхнені не менше, ніж глядачі.

"Беверлі Хіллс 90210" виходив на екрани з 4 жовтня 1990 по 17 травня 2000 року. Всього зняли 293 епізоди.

Основний склад серіалу неодноразово змінювався протягом 10 років показу. Гарт, Спеллінг, Зірінг і Грін були єдиними акторами, які знімалися у всіх сезонах. Спеллінг, до речі, була донькою головного продюсера серіалу Аарона Спеллінга, і з-за цього їй діставалося на горіхи. Одні шанувальники "Беверлі Хіллс 90210" вважали дівчину недостатньо привабливою, інші говорили, що вона не має таланту акторки. Однак і ті, і інші були впевнені, що вона отримала роль тільки завдяки батькові.

Торрі Спеллінг тоді і зараз

У 2008 році на телеканалі The CW вийшов спін-офф оригінального серіалу "90210: Нове покоління". Частина "старичків" знімалася в епізодах. Серіал закрили через п'ять років, причиною назвали низькі рейтинги.

Нагадаємо, спливла правда про останні хвилини життя зірки "Беверлі-Хіллз" Люка Перрі.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, HBO випустив серіал про Чорнобиль.

Також портал Знай.ua писав, що мати відомої американської співачки Брітні Спірс Лінн вирішила звернутися до суду, щоб з'ясувати справжню причину утримання доньки в психлікарні.