Стало відомо, що знаменита американська актриса Анджеліна Джолі в черговий раз потрапила у скандал. Після розлучення зірки Голлівуду стали на бік Бреда Пітта і недолюблюють його екс-дружину через її досить складний характер.

Цього разу образу на Джолі затамувала культова співачка Селін Діон через відмову актриси зіграти в біографічному фільмі подруги головну роль. Про це повідомляє Radar Online.

Вся справа в тому, що Селін Діон планувала зняти музичний автобіографічний фільм. Зірка сподівалася, що найкраща подруга виконає головну роль. Однак Енджі відмовила в даному проханні, пояснюючи це великою зайнятістю і щільним графіком.

Після цього в Голлівуді почався гучний скандал, адже про зйомки фільму було заявлено ще в січні цього року, а інвестори хотіли бачити в головній ролі тільки Джолі. Тепер, після її відмови незрозуміло, чи почнуться взагалі зйомки кінострічки.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Їх дружба, безумовно, не переживе цього, а відмова актриси рівня Енджі може стати кінцем і для всього проекту", – розповіло джерело в оточенні співачки.

Нагадаємо, що душа головного голлівудського красунчика Бреда Пітта вже не болить через Анджеліну Джолі. Він публічно заявив, що нічого не повинен колишній дружині і готовий до нових відносин. Тепер з Джолі його пов'язують лише ті зобов'язання, які були обумовлені в документах по майну та вихованню дітей.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній дружині голлівудського красунчика Бреда Пітта Анджеліні Джолі доведеться пройти курс тривалого лікування. Її стан здоров'я сильно погіршився після болісного розлучення і постійних нервових зривів. У актриси розвинувся параліч Белла (м'язи перестають слухатися і ніби німіють).

Також портал Знай.uа писав, що у голлівудської актриси Анджеліни Джолі серйозні проблеми зі здоров'ям. Найкрасивіша жінка в світі розповіла, що готова навіть до найстрашнішого результату і навіть написала заповіт, згідно з яким її багатство відійде старшому синові, Меддоксу.