Одіозний російський шоумен Микита Джигурда опублікував у своєму Instagram дуже дивне відео. Про це передає Clutch.

Російський актор Микита Джигурда не так запам'ятався публіці своєю творчістю, як різними скандальними витівками. 58-річний шоумен все ніяк не вгамовується, а нещодавно почав активно спілкуватися з не менш одіозною особистістю - балериною Анастасією Волочковою. "Солодка парочка" разом відвідує ток-шоу, де влаштовує дебоші і скандалить.

А в середу, 8 травня, Джигурда опублікував у своєму Instagram відео, на якому зачитав епізод з поеми "Страшний суд" легендарного українського письменника Івана Франка. Правда, у перекладі на російську мову.

Варто відзначити, що Микита народився у Києві, але будував кар'єру саме в РФ. Під час Революції Гідності одіозний шоумен дотримувався проросійських поглядів, і навіть отримав паспорт невизнаної республіки "ДНР". На даний момент Джигурда проживає у Росії.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що одіозний російський шоумен Микита Джигурда розповів, як багато років тому готувався до особливої ролі.

Відомий актор Микита Джигурда часто епатує публіку своїми неоднозначними вчинками та висловлюваннями. Так, нещодавно Джигурда в черговий раз підігрів інтерес публіки, виклавши архівне фото.

Шоумен показав у Instagram знімок, на якому він зображений практично виснаженим. На фото артистові 30 років, він знятий топлес і замість м'язів на грудях і руках у нього тільки шкіра та кістки. У підписі під фото Джигурда написав, що спеціально довів себе до такого стану, щоб зіграти роль Ісуса у відомого режисера. За його словами, для цього він голодував цілий місяць.

Нагадаємо, Анастасія Волочкова трепетно привітала Микиту Джигурду з днем народження, зізнавшись їй у коханні.

Раніше Знай.uа повідомляв, Анастасія Волочкова похвалилася дружбою з кримським бізнесменом і вирішила заманити його додому.

Також Знай.uа писав, Анастасія Волочкова виставила дуже дивний кадр, на якому Микита Джигудра ніжно пригорнув її.