38-річна Кім Кардашьян та 41-річний Каньє Уест стали батьками в четвертий раз.

У п'ятницю, 10 травня на світ з'явився їхній син, якого виносила сурогатна мати. Кім підтвердила збільшення в сім'ї у своєму Twitter.

"Він тут, і він ідеальний!
Він також є близнюком Чикаго LOL, я впевнена, що він дуже зміниться, але тепер він виглядає так само, як вона", - написала світська левиця.

За інформацією західного видання TMZ, напередодні сурогатна мати, яка виношувала дитину для зоряної пари, була доставлена ​​в пологове відділення однієї з лікарень. Очевидці стверджують, що Кім і Каньє відвідали сурогатну матір в госпіталі, і з нетерпінням чекали появи дитини на світ.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Перша інформація про швидке поповнення в родині Кардашьян і Уеста з'явилася на початку січня 2019 року. Як і у випадку з молодшою ​​дочкою Чикаго, зіркові батьки знову вирішили вдатися до послуг сурогатної матері - лікарі заборонили Кім вагітніти за станом здоров'я. Запліднений ембріон залишився у пари ще з минулого разу, проте тепер його виношувала інша сурогатна мати.

Нагадаємо, що роман Кім Кардашьян і Каньє Веста почався в 2012 році. У 2013-му репер зробив коханій пропозиції, а ще через рік вони зіграли пишне весілля в Італії.

Та ще до весілля, у червні 2013-го, на світ з'явилася їхня старша дочка Норт. А через два роки Кім народила сина Сейнта.

У 2018 році Кардашьян і Уест знову стали батьками: дівчинку Чикаго виносила і народила сурогатна мати.

Нагадаємо, нещодавно Кім Кардашьян вперше показала своє сімейне гніздечко зсередини

Як повідомляв портал Знай.ua, розкрито секрет мегатонкої талії Кардашьян.

Також Знай.ua писав, світська левиця Кім Кардашьян не перестає дивувати своїх численних шанувальників новими фото.