Українська актриса і зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець порадувала користувачів мережі чуттєвої серією чорно-білих знімків

Олена вже багато років працює над комедійними номерами в команді "кварталівців". І, незважаючи на свій щільний графік з постійними гастролями, концертами та участю в різних комедійних шоу, 42-річна актриса встигає приділяти увагу зовнішньому вигляду.

Як зізнається сама Олена, завжди мати свіжий і позитивний вигляд їй допомагають заняття спортом, а здорове харчування бадьорить і задає ритм на весь день.

Артистка в черговий раз підтвердила свої слова, прикріпивши до нового посту в Instagram серію фотографій, виконаних у чорно-білому стилі на яких продемонструвала своє чарівне обличчя і бездоганне тіло.

На знімках зірка позувала в романтичному стилі. А відвертості образу додало глибоке декольте і спущені плечі чорної сукні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Розкішні чорно-білі портретні фото: Олена Кравець доповнила дотепним підписом про гастролі з "Жіночим Кварталом".

"Коли ти на гастролі з "Жіночим Кварталом", відчуття зовсім інші. Багато жіночої енергії, розмов про важливе, іронії і брудних дівочих жартів", - пожартувала Кравець.

При цьому Олена додала, що попри всю зайнятість перед концертом, вони всією групою встигають зробити неймовірні фото, оскільки завдяки їх фотографу їм не потрібна професійна студія, а вистачає прожектора за лаштунками і трьох хвилин до початку концерту.

Користувачі мережі під новим постом залишили багато захоплених коментарів.

"Просто супер пупер, чарівна, неповторна, чарівна, дуже приваблива)",
"Дуже гарне фото! Зачаровує!",
"Оленка ти супер як завжди",
"Класний стиль фото",
"Знімки просто чудові! І правда, немов дихають атмосферою закулісся.",
"Відблиски…Гра тіней і світла…",
"Вийшов фотошедеври! Але яка натура! Оленка неповторно чудова! Своїм талантом, енергетикою, жіночністю, одухотвореною красою!", пишуть шанувальники.

Нагадаємо, зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець вразив мережу новим знімком в купальнику.

Як повідомляв портал "Знай.ua" Олена Кравець похвалилася розкішним чином в прозорій сукні.

Також "Знай.ua" писав Олена Кравець вперше показала своїх близнюків