Відомий український ресторатор та екс-ведучий популярного проекту "Ревізор" Микола Тищенко спільно з молодою дружиною Аллою Барановської нещодавно відпочивали в Таїланді, де попалися на вудку шахраїв.

Про це пара розповіла у відвертому інтерв'ю Каті Осадчій у програмі "Світське життя".

Тищенко з дружиною і дитиною
Тищенко з дружиною і дитиною

За словами подружжя готуючись до поїздки, Микола і Алла замовили оренду дуже красивої вілли в Таїланді, однак, отримали зовсім інше житло.

Тищенко з дружиною
Тищенко з дружиною

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ми замовили там одну дуже гарну віллу, але коли ми туди приїхали, з п'яти спалень там було лише дві придатні для життя, інші були, як ми говорили, для обслуги. Все старе, нічого не працює. Ванна кімната не в будинку, а на вулиці, і вона стара, і взагалі немає води. Це було жахіття.", — розповіли подружжя.

При цьому Микола і Алла сказали, що вважають Таїланд найкращим місцем для сімейного відпочинку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярний український ресторатор та телеведучий Микола Тищенко влаштував неймовірне свято для своєї коханої дружини Алли Барановської. Колишня модель і бізнесвумен нещодавно відзначила свій 24 день народження, і зазначила вона його з розмахом в одному з ресторанів Тищенка.

Ранок на своїй сторінці в соціальній мережі Алла почала з милого домашнього фото, де на підвіконні було викладено слово LOVE (Любов): "Ранок щасливої жінки, якій сьогодні виповнюється 24. Чоловік і син і Батьки привітали першими. Спасибі всім за смс і дзвінки! Обіцяю на все відповісти і всім передзвонити! P. s. getting ready for my secret eden party...".

Нагадаємо, перекачаного Тищенка жорстко розвели в Таїланді: замовив одне - отримав зовсім інше.

Як повідомляв Знай.uа колишня Миколи Тищенка знайшла йому гідну заміну на "Голос країни": "Ми одружилися минулого життя".

Знай.uа писав, Никитюк під крапельницею влаштувала Дурнєву розбір польотів: ти наш вічний раб.