Нещодавно відомий український продюсер і виконавець Олексій Потапенко (Потап) святкував 38-й день народження, у зв'язку з чим його зворушливо привітала колишня дружина і партнер по бізнесу Ірина Горова.

Вона розмістила в Instagram спільний знімок і написала кілька теплих слів:

"Льошка, з днем народження!!! Ти неймовірний, геніальний, позитивний, цілеспрямований, шалено творча людина! Я захоплююся тобою! Кохай, дивуй, надихай!!! Люблю нашу дружбу!" Ірина Горова

Потап відповів вкрай лаконічно, обмежившись смайликом.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В коментарях вибухнула справжня суперечка. Шанувальники Потапа почали задавати Горовій нескромні питання, а дехто захоплювався її "мужністю", оскільки вважає, що Ірині непросто даються переживання, пов'язані з майбутнім весіллям Потапа І Насті Каменських:

«Ірка, поважаю в зв'язку з останніми подіями», «дуже мудра, сильна, треба вчитися у таких», «Ір, ви геніальна жінка!! Зрозуміють тільки жінки», «На весілля підеш, чи тебе не запросили?».

Нагадаємо, що новина про весілля української співачки Насті Каменских і продюсера Потапа викликало величезний інтерес і бурхливе обговорення в мережі. А ЗМІ, посилаючись на анонімних інсайдерів, вже назвали дату весілля зіркової пари. Святкування, за їхніми даними, має відбутися 23 травня.

До "знаменної події" залишилося всього два тижні, і вже дуже скоро ми дізнаємося, чи дійсно улюблена зіркова парочка вирішила узаконити свої стосунки.

А тим часом з'явилися нові подробиці весілля Каменських і Потапа. Як повідомив інсайдер виданню Clutch, можливо на святі буде присутня колишня дружина продюсера Ірина Горова. Також джерело повідомило, що Горова буде не простий гостею, а виступить свідком.

Як повідомляв портал Знай.uа, Каменських показала, як відзначила свій день народження з Потапом.

Також Знай.uа писав, що Настя Каменських напередодні святкування Великодня порадувала шанувальників несподіваним знімком, на якому постала в незвичному образі.