Відома українська співачка Камалія поділилася неприємною історію, яка сталася з її родиною під час відпочинку в Італії.

Про це знаменитість розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Камалія написала, що вони з чоловіком запланували невелику відпустку в Італії, тому що в їх доньок - Арабелли та Мірабелли, були великодні канікули у школі. Вони забронювали 8-денний круїз на лайнері MSC SeaView, однак відправитися у подорож на судні не довелося. Невідомий викрав рюкзак чоловіка Камалії Мохаммада Захура, в якому були гроші та всі документи.

Камалія

"Ми прибули в Рим 1 травня і вийшли в зал для зустрічаючих. Водія від круїзної компанії поки не було. Захур з Арабеллою пішли купити води, а я залишилася з усіма речами. Хтось раптово постукав мене по плечу і ламаною французькою запитав якомога пройти в зал вильоту. У цей момент його спільник забрав рюкзак Захура з однією з візків (про це я дізналася пізніше). Через пару хвилин після цього до мене підійшла представниця MSC і з'явилися чоловік з донечкою. Ми збиралися вже штовхати наші візки, коли Захур виявив пропажу рюкзака з усіма документами", - йдеться у дописі Камалії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Подружжя повідомило про інцидент місцеву поліцію, однак правоохоронці лише видали їм довідку про те, що сталася крадіжка. Камалія стверджує, що вони навіть не прибули на місце події.

Також артистка відзначила, що першого травня посольства були закриті і їм насилу зробили тимчасові документи. Співачка розповіла, що отримати терміновий український паспорт вдалося за 30 хв. А от чоловіку Камалії Захуру та їх дітям довелося тричі побувати у британському посольстві для отримання документів.

"Між всією цією метушнею і плутаниною ми все ж знайшли час прогулятися по історичному Риму і насолодитися їх вишуканою кухнею", - резюмувала співачка.

Камалія підкреслила, що розповіла цю історію, аби вберегти інших туристів від подібних ситуацій. Виконавиця порадила туристам тримати документи у різних кишенях та ближче до тіла, аби їх не змогли викрасти.

Нагадаємо, що популярна українська співачка Камалія приміряла новий спокусливий образ.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, співачка Камалія відрізала довге волосся, тепер у неї карі трохи вище плечей. Артистка змінила зачіску заради зйомок нового кліпу.

Також "Знай.uа" писав, що Камалія та її чоловік-мільярдер показали свої розкішні хороми: десятки людей прислуги, особистий літак і золотий самовар.