В 2019 році День матері припав на 12 травня. У цей день важливо привітати, провідати, обійняти і подякувати найріднішій людині на планеті - своїй мамі. Для кожного мама несе в собі сенс всього: народження, виховання і всього життя. Мама завжди буде захищати, переживати і молитися за своє дитя. І не важливо, скільки б не було років, для мами - ви завжди та сама дитина, яка в один момент змінила її життя.

У цей знаменний день відомі українські артисти поділилися зі "Знай.uа" своїми зворушливими історіями про стосунки з найдорожчою і близькою людиною – мамою. А також привітали всіх мам зі святом.

Ірина Білик, співачка

Ірина Білик

Коли було років шість, з мамою спустилися в метро і чекали поїзда. Коли він приїхав, люди почали виходити. Побачила, як мама заходить у вагон, і двері починають закриватися. Їй затиснуло ногу, і поїзд рушив. Мама закричала. Ніколи цього не забуду. Цей поїзд міг вбити її. Я дуже плакала, мама кричала. Хтось зірвав стоп-кран, і таким чином вона залишилася жива. Це найбільш зворушлива історія - маленькою дитиною побачила, як можна залишитися без мами. Я хочу привітати кожну маму і майбутню маму з цим святом і побажати їм завжди відчувати любов своїх дітей!

Оля Цибульська, ведуча, співачка

Оля Цибульська

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Силу материнства і тісний зв'язок матері з дитиною я відчула, коли народився мій син Нестор. Пам'ятаю мама подарувала тоді першу дитячу сорочку, в якій мене маленьку забирали з пологового будинку. Це було шалено зворушливо. Так, в нашій родині неймовірний зв'язок не втрачався ніколи, і саме завдяки маминій підтримці я стала успішним артистом. Адже вершини завжди легше досягати, коли в тебе так вірять і так люблять. Я бажаю кожній матусі бути коханою, і світитися щастям кожен день.

Даша Астаф'єва, актриса, співачка

Даша Астаф'єва

Зараз, коли можу назвати себе дорослою, точно розумію, як важливо бути на зв'язку з близькими! Не злитися і не дратуватися на численні дзвінки, нерозуміння, зайві питання. Кожен з них може бути найважливішим. Або останнім. Схожі ситуації були з моїми численними друзями, і я наслухалася історій про жаль. Тому кожен раз кажу, що люблю. Якщо сварка - мирюся перша. Вчуся поступатися і бути мудрою. Хоча мені ще далеко до мами. Але це так важливо - бути добрішими і сильніше обставин. Сьогодні хочу привітати всіх мам. Кожна - це окремий герой. І кожна ростить свою маленьку людину, яка згодом стає частиною величезного світу! Дякую вам за це! Думки ваші добрі захищають кожного з нас від бід. Ми вас любимо!

Юля Barabanova, співачка

Юля Barabanova

Пам'ятаю, як в дитинстві була книга казок, яку читала мама. Книга стара - здається, що вона побачила не одне покоління нашої родини. А коли стала дорослою і народився син, мама подарувала мені цю книгу. І кожен раз, читаючи синові казки вечорами - на душі стає тепло. Я відразу згадую наші з мамою спільні вечори. Я бажаю всім матерям і дітям, щоб у них була та сама близькість. Щоб діти були слухняними і завжди дарували море позитивних емоцій. А дітям бажаю терпіння і процвітання, щоб вони мали можливість балувати своїх мам і приділяти більше уваги, яку їм так необхідно.

Олег Серафин, група Rumbero's

Амадор Лопес и Олег Серафин

Після того, як нашому батькові довелося виїхати в іншу країну на заробітки, мама стала для нас справжньою опорою. Вона завжди дарувала мені слова підтримки і мотивувала у всіх починань. Мама завжди знаходила потрібні слова. Її сильний характер, наполегливість та підтримка допомогли мені закінчити з відзнакою музичну школу. Саме вона відвела мене на фортепіано і танці - я тоді зрозумів, що хочу пов'язати життя з музикою і сценою. Мама - приклад для наслідування. Вона завжди говорила: "Ким би ти не став у майбутньому, найголовніше - залишайся хорошою людиною". Не забувайте говорити своїм мамам слова любові, підтримки і подяки кожен день. Це дійсно дуже важливо. Я бажаю всім мамам бути щасливими і коханими.

Герман Нєнов, режисер

Герман Нєнов

Мама завжди вірила в мене і в мій талант. У те, що я стану успішним. Я завжди знав, що хочу жити в столиці, працювати зі знаменитими артистами. Не було для цього ні зв'язків, ні знайомств, ні грошей. Мама працювала цілодобово, щоб дати освіту, навіть підірвала здоров'я. Хоча багато знайомих їй говорили: "Віддай його в училище. Без зв'язків він все одно в шоу-бізнес не проб'ється". Мама часто казала: "Доб'єшся всього і звозиш мене в Голлівуд!" До Голлівуду ми ще не добралися, але, на щастя, я вже зміг з'їздити з мамою в інші країни. У кожної мами вже є найбільше щастя - її дитина. Нехай ваші діти приносять тільки радість!

Sonya Kay, співачка

Соня Кєй

Виховання і характер людини багато в чому залежить від ставлення з батьками. Мама завжди намагалася прищепити доброту і любов до оточуючих. Вона завжди говорила: "Будь в житті теплою і хорошою людиною, але не будь терпимою до несправедливості". Пам'ятаю, коли вчилася в Британії, кожну хвилину думала про маму. І найтепліший і незабутній випадок був тоді, коли мама з татом приїхали до мене. Більше ні на секунду не хотіла залишатися без них. Не забувайте своїх батьків, піклуйтеся про них і задаровуйте своєю любов'ю. Теплих усмішок вам і всього найкращого.

Павло Зібров, співак

Павло Зібров

У якій би країні ти не жив, якої віри не дотримувався, або навіть якою мовою не говорив, мама завжди залишається мамою. Я хочу, щоб наші матері жили довго-довго, а ми продовжували відчувати себе дітьми. Адже скільки б років нам не було, нам дуже важливо знати, що нас чекає мама. Вона завжди приголубить, нагодує, скаже тепле слово і благословить. Наговоріться зі своїми матерями достатньо, тому що потім все життя будете згадувати, що вона розповідала про життя, сім'ю і які поради давала.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.uа" публікував топ найкращих подарунків для мами.

Також "Знай.uа" публікував найкращі привітання з Днем матері в листівках.

Як повідомлялося, Оля Цибульська поділилася своїм секретом успіху.