Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, і в цей раз Анна Сєдокова не розчарувала своїх підписників і вивалила в мережу відверте відео. Артистка похвалилася шанувальникам, що стала запрошеним гостем на вечірці "Бал Квітів", яка буде проходити в Києві наступного тижня. Як відомо, багато років Анна Сєдокова живе і працює в Росії, розважаючи російських глядачів, поки в Україні війна з агресором Росією. Однак, цей факт не завадив Анні погодитися приїхати з Москви до Києва на цю вечірку, де, за її словами, буде багато її друзів і подруг.

На відео, яке з'явилося на сторінці Сєдокової, можна побачити анонс тієї самої вечірки від українського ресторатора і телеведучого Миколи Тищенка. Крім того, Анна не упустила можливості засвітити свої принади і додала в цю публікацію фрагмент свого кліпу на пісню "Санта-Барбара", де вона постала в еротичну образі. А у підписі до відео Сєдокова розповіла подробиці про захід.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"А я така рада! 15 травня КИЇВ. Я special guest на Балу Квітів від Миколи Тищенка @nikolaytyshchenko. Найочікуваніша подія весни! Вручення премії найуспішніших жінок України! Концерт 8 артистів, дуже красива і точно найвеселіша вечірка весни! Там буде стільки моїх друзів і подруг, що мені здається, будемо танцювати до ранку! І неймовірно смачно їсти, адже це @coin_restaurant! Поспішайте зарезервувати найкращий стіл за телефоном 0 (68) 710 77 77 і можете сказати, що від мене. Цілую і чекаю вже 15 травня @allabonya", - написала Анна.

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".