Відомий український продюсер Олена Мозгова здивувала шанувальників відвертим знімком, яким відповіла всім злим язикам в Мережі.

Відповідне фото знаменитість опублікувала в Instagram.

На знімку Мозгова зображена без грама косметики і фотошопу. Таким чином зірка вирішила довести, що вона і без причепурювання виглядає досить красиво.

"Вже бачила коментарі - "звичайно, нафарбують їх, начешут, одягнуть, фотошопом всіх підправлять і тільки потім показують". Ось без усього перерахованого вище". написала під фото Олена Мозгова

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В коментарях шанувальники зірки залишили масу приємних слів - вони захоплювалися її красою і сміливістю.

"Красива, розумна, справжня. З сильною жіночою енергетикою", "ви прекрасні, Альона", "всі зморшки треба заслужити, вони не просто так...кожна має свою історію...і не слухайте/не читайте, Альона, тих заздрісних коментів. Ви найкраща!". пишуть в коментарях

Нагадаємо, що відома українська актриса, зірки студії "Квартал 95" Олена Кравець вразила мережу новим знімком.

Комедіантка Олена Кравець є прикладом для багатьох українських жінок. Вона встигає будувати блискучу кар'єру на телебаченні, і не забуває про міцну сім'ю. У артистки троє дітей: 16-річна Маша і 2-річні двійнята Ваня і Катя. Крім того, Кравець - просто дуже красива жінка.

Так, у вівторок, 7 травня, актриса вирішила похвалитися яскравим фото з відпустки. На селфі Олена стоїть біля моря в купальнику в горошок і стильних окулярах. Користувачам дуже сподобалося ніжне чорно-біле фото, на якому Кравець зображена практично без макіяжу.

Раніше Знай.uа повідомляв, Марія Кравець буквально полонила шанувальників свіжими знімками, багато відзначили схожість із зірковою мамою.

Також Знай.uа писав, актриса "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару показала шанувальникам, як проходить її відпочинок на турецькому курорті Бодрум. Зокрема, 32-річна гумористка поділилася цілою серією пляжних фото з відпочинку. На опублікованих кадрах відома гумористка позує в спокусливому бікіні і не соромиться демонструвати струнку й підтягнуту фігуру.