Студія Квартал 95 вирішила зворушливо привітати всіх матерів з теплим і душевныи святом. Звернення було опубліковано на сторінках студії в соціальних мережах і YouTube. Актори студії розповіли про те, чому їх навчила мама.

"Мама навчила всьому доброму. Поганому навчила вулиця" - сказала Олександр Пікалов.

Олександр Пікалов
Олександр Пікалов

"Найважливіше, чого навчила мене мама - не боятись нічого і ніколи та розраховувати тільки на себе" - ніжно згадала Олена Кравець зі сльозами на очах.

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Брати від життя все, любити друзів, ніколи нікого не зраджувати" - відчитався Євген Кошовий зі шрамом Гаррі Поттера на лобі.

Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"
Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"

"Це головний обов'язок батьків. Як кажуть, "Щоб нікому не було соромно за тебе"- це значить, щоб з тебе вийшла людина" - авторитетно каже Володимир Зеленський

Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95")
Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95")

А Степан Казанін вирішив в манері коміка пожартувати: "Навчила зливати макарони, щоб вони в клубок не перетворювалися, ну і в цілому - готувати."

Степан Казанін
Степан Казанін

В кінці відео актори студії і новообраний президент привітали всіх мам.

Пока Вы живы, мы дети - Поздравление с Днем Матери от коллектива Студии Квартал 95

Що б ми вміли, про що знали і ким би стали, якби не безкорислива любов і безмежне терпіння наших мам? Студія "Квартал 95" вітає всіх мам з Днем матері та бажає кожній завжди відчувати любов, турботу і вдячність своїх дітей!

Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Zondag 12 mei 2019

"Всіх мам вітаю з чудовим святом. Банально звучить, але поки ви живі, ми діти" - підвів підсумок Зеленський.

В коментарях українці відразу ж відзначили щирість і теплоту акторів Квартал 95:
"Дивишся на цю команду і наче ти їх знаєш сто років. Хороші слова, приємні люди", "Юзік довів до сліз", "Відповідають, як дітки .. Але, вже дорослі діти .. Молодці!Красиво!", "Щиро дякую! Вас правильно виховали!", "Молодці бережіть мам і не шкодуйте добрих слів."

Нагадаємо, що студія "Квартал 95" заінтригувала глядачів, повідомивши про те, що знайшла заміну акторові і лідеру "Кварталу" Володимиру Зеленському.

Як повідомляв "Знай.uа", зірка Кварталу 95 зібрався у президенти після Зеленського: "влаштую жорстку диктатуру".

Раніше портал "Знай.uа" писав, передвиборну кампанію Зеленського порівняли з серіалом "Слуга народу".