Українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська дуже активно веде свою сторінку в соціальних мережах і регулярно ділиться подіями зі свого життя. У Міжнародний день матері вона опублікувала вокальне привітання в Instagram.

На відео вона співає з українською фольклорною групою "Божедари" в українських костюмах. Дівчата виконують пісню "Била мене мати".

"Била мене мати. З Днем Матері ще раз вас усіх! І у вихідний знайшла свою стихію. Я млію від наших пісень. Підспівуйте! Повний експромт" - написала виконавиця.

Українці в коментарях відразу відгукнулися на таке привітання від Цибульської:
"Оля вже 150 накотила і нумо пісні співати. Всіх Матусь зі святом.", "Просто хочеться слухати і слухати, просто без коментарів", "Голосиста Оля всіх переспівала", " Оля, треба було поставитися з гумором. Любові тобі, тепла, затишку.", "Дуже гарно".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Незадовго до цього, Цибульська вже вітала всіх українських матерів з святом і поділилася фото зі своєю мамою, на яку надзвичайно схожа.

"Народити людину і бути для неї Мамою - це полярні речі. Тепер, коли у мене є Нестор, я це відчуваю шкірою. Спасибі за все! А ще я знаю точно якию Мамою хотіла б бути для свого сина. Такою, як ти" - мило написала Оля.

В коментарях всі шанувальники артистки розчулились таким зверненням:
"Оля, ви прекрасна донька", "Ви з мамою схожі, як дві краплі води", "Які красиві слова, вмієте ви так сказати, аж до сліз. Щастя вам з мамою", "Так чудово виглядаєте, як дві сестри".

Нагадаємо, кума Дзідзьо розповіла правду про Притулі.

Як повідомляв Знай.ua, чоловік Цибульської надірвався від ваги дружини.

Також портал Знай.ua писав, що Цибульська розповіла про труднощі життя ідеальної дружини.