Відома російська співачка Наталя Чистякова-Іонова, яка виступає під псевдонімом Глюк’oZa похвалилася фігурою молодої дівчини в свої 32 роки на узбережжі Іспанії. Співачка поділилася гарячим фото на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Дівчина позує біля скелі в купальнику тілесного кольору, який майже не залишає чоловікам місця для фантазій. Але, варто зазначити, що знімок справив фурор не тільки серед представників сильної статі.

Першою знімок прокоментувала російська співачка Валерія:
"Ідеальна, і це не просто популярний інстакоментар, а чиста правда."

На що Наталія їй відповіла поцілуночком.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Інші шанувальники співачки також не змогли пройти повз і не залишити коментар:
"24 роки не більше. Фігура звичайно ідеал", "Яка ви красива і спортивна!", "Збережу, як мотивацію", "Дарма одягла купальник, ні до чого зайві речі на тілі ", "Ооо бомба, яка ви красива", "Шикарна звичайно", "Ви не старієте".

Але були й ті, хто залишився не в захваті від такого оголення співачки і залишився в подиві від фото:
"Краще б диплом показала", " Як набридли голі д*пи... Для чого це викладати на загальний огляд..", "Яка ницість. Це мати двох дітей, дівчаток?", "Це ж як не любили в дитинстві, що так свої тілеса демонструвати", "Зробіть окремо сторінку для чоловіків, знайдіть такого чоловіка який вас задовольнить . Ну гарна у вас фігура не сперечаюся. Ми ж не лесбійки" , "Пісень немає, хоч так привернути увагу"

"Коли голосу немає, зазвичай оголюються", " Криза середнього віку,комплекси полізли дитячі.Хочеться лайків,похвали по-російськи.", "Як набридли ці голод*пі. Голосу немає, хоч д*пою візьму"

Нагадаємо, Глюкоза наїхала на соліста The Prodigy Кейта Флінта після його смерті: нема чого жаліти цього боягуза.

Як повідомляв Знай.uа Глюкоза рознесла лицемірних реперів: Децл був не потрібний.

Також портал Знай.uа писав, що Глюкоза показала "внутрішню красу", але шанувальники дивляться на декольте.