Знаменитий український хореограф і танцюрист Владислав Яма виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram раритетне фото мами в молодості. Кадр був приурочений Міжнародному дню матері, чим не на жарт схвилював шанувальників. Українці відзначили, що танцюрист, як дві краплі води схожий на маму, тільки без пишної шевелюри на голові.

Влад Яма
Влад Яма

"Мамуся, люблю тебе безмежно" - написав Владислав під фотографією.

У коментаря шанувальники артиста навперебій почали обговорювати схожість Влада з красунею-мамою:
"Влад, ти мамина копія", "Боже, одне обличчя", "Схожі, як дві краплі", "Мамині очі", "Капець, Влад, тільки з волоссям", "Брови від мами дісталися", "Копія, ксерокс", " Так ось у кого у вас в юності були такі брови", "Так ви копія своєї мами виявляється. Я взагалі спочатку подумала, що це ви в перуці", "Поки не прочитала думала, що Арья Старк з Гри престолів".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Арья Старк

Не так давно Яма опублікував фото в стилі Катерини Осадчої з капелюшком на голові. Артист запропонував вгадати, хто надів на нього такий головний убір і хто зробив фотографію. Переможцю він обіцяв грошовий приз.

Виявилося, що ультрамодний каплющок на Яму натягнув Андре Тан, а пам'ятне фото зробила Катерина Осадча.

Влад Яма пообіцяв, що наступного разу ускладнить завдання, так як правильна відповідь з'явився дуже швидко, незважаючи на те, що шанувальники робили і вельми незвичайні припущення:
"Віталій Чирва , чи що?" "Сфотала дружина, а Горбунови одягли ірокез", "Поплавський?", "Анжеліка Варум і Тарзан", "Катерина Кухар", "Леся Нікітюк", "Юрій Ткач".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Ольга Сумська шкодує про те, що раніше приділяла своїм дочкам мало часу, і тепер щосили намагається надолужити втрачене, про що свідчать знімки на її сторінці в соціальній мережі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Олена Кравець вже багато років працює над комедійними номерами в команді "кварталівців". І, незважаючи на свій щільний графік з постійними гастролями, концертами і участю в різних комедійних шоу, 42-річна актриса встигає приділяти увагу зовнішньому вигляду.

Також "Знай.uа" писав, що новина про весілляукраїнської співачки Насті Каменських і продюсера Потапа викликала величезний інтерес і бурхливе обговорення в мережі. А ЗМІ, посилаючись на анонімних інсайдерів, вже назвали дату весілля зіркової пари.