Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала, часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує в стильному образі, а в підписі до нього "поскаржилася на життя".

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Джамали, вона постала на огляд публіки в незвичному образі. Співачка зображена, схоже, десь в кафе, куди прийшла в симпатичному зеленому платті з білим флористичним принтом. Її волосся випрямлене і розпущене, а на обличчі легкий природний макіяж. Джамала схрестила руки на грудях і з посмішкою дивиться в камеру. У підписі до цієї веселої фотографії артистка розповідає про неприємні моменти понеділка.

"Як у вас почався тиждень? В мене дуже важко, таке відчуття, ніби все йде не так. Несла білі штани з хімчистки – вони впали. Нахилилася їх підняти – з сумки випала косметичка. Я і не помітила, що втратила свої "багатства" – помаду, пензлик... Відвела Баду до ветеринара, мене "ощасливили" новиною, що моїй собачці потрібно народжувати, інакше... Народжувати Баду? Я це не витримаю. У другій половині дня у мене репетиції. Сподіваюся, далі день пройде краще! Але це все дрібниці. Гарного вам дня! Посміхайтеся!", - написала Джамала.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери в захваті від розкішного образу співачки на фото і засипають її компліментами в коментарях. Також користувачі заспокоюють співачку і бажають гарного тижня. "На щастя! Не турбуйтеся, понеділок – день важкий. Далі буде краще", "Все буде добре. Речі іноді губляться, але це нічого", "Красуня", "Все буде добре", - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.