Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу зухвалий знімок з гримерки. На фотографії, що з'явилися в записі Лободи, вона постала на огляд публіки в гарячому образі, десь за лаштунками. Світлана розкинулася на величезному світлому кріслі, яке стоїть спинкою до величезного дзеркала. На ній світлий брючний костюм, який майже зливається з кріслом. При цьому під піджаком у співачки немає нічого крім чорного бюстгальтера. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, на обличчі чорні окуляри, а на шиї багато різних намист. Але найбільше обговорень в мережі зухвала розпусна поза, в якій сидить зірка, багатьом таке не подобається.

У підписі до фото Світлана Лобода коротко написала: "Coffee break", що перекладається як "Перерва на каву". Така публікація зірки не залишилася без уваги фанатів. Фоловери почали активно обговорювати фотографію Лободи, і засипати її компліментами до фото. А ось деякі в коментарях всі обговорюють позу, в якій сидить Світлана і називають її вульгарною.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Як дура сидить", "Досить вульгарно, шкода", "Шикарна", "Гаряча і скажена", "Це ж моя поза після столу на святах", "Чиї це ласти 45-го розміру?", "Стильна і красива", "Не личить як чоловікові сидіти з розчепіреними ногами", "А чого так розкарячило?", "Яка ідеальна", "Неймовірно стильна!", "Те почуття, коли шопінг справа хороша, але стомлююча", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.