Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно колишній чоловік знаменитості, бізнесмен Мурат Налчаджиоглу поділився спільним знімком зі своєю мамою, привітавши таким чином найріднішу жінку з Днем матері, який прийнято відзначати 12 травня. Варто відзначити, що екс-дружину Кароліну Мурат так і не привітав.

"З Днем матері! В першу чергу любіть маму ❤️😘", - поділився емоціями Мурат. Фолловери взялися коментувати: "Софія така ж красива, як ваша мама!", "Здоров'я матусі Мурат. Кожна мама хоче бачити свою дитину щасливою, поки мама жива порадуй її 🙌", "Мурат, Ваша дочка дуже схожа на вашу маму! 🌼", "Чарівна мама! ❤️ Наші матусі для нас все життя!❤️ І ми для мами все життя ❤️", "Мама красуня 🔥довголіття", "Які гарні!!!Здоров'я і довголіття матусі!🤗💕".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.