Київська група ZBSband, яка стала переможцем на талант-шоу "Х-Фактор", презентували свій дебютний альбом. Підопічні української співачки Насті Каменських порадували новими піснями в незвичайному жанрі. Новий альбом Владислава Онищенка і Богдана Буйлуки під назвою “Аудіотеатр” записаний в нетиповому для українського слухача жанрі - театральної драми з музичними постановками комедійного і ліричного характеру.

Як розповіли музиканти "Знай.ua", їм комфортно працювати з NK (Настею Каменських) - вона розуміє з півслова.

“З нею дуже легко і весело, таке відчуття, що Настя наша однокласниця, в цьому весь кайф. Просто Настя - про творчість, і ми - про творчість: ми разом чудимо, пишемо, створюємо і кайфуємо від цього”, - повідомили солісти.

Артисти зізналися, що спочатку вони сумнівалися у своїй музиці, але Каменських вселила в них віру в їхню унікальність.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

“Спочатку ти не віриш, що в тебе вірить сама Настя Каменських!” - говорять вони.

Але пізніше, за їх словами, до них прийшло усвідомлення того, що “раз у нас вірить така велика співачка, то у нас точно все вийде”.

У свою чергу Каменських підтримала хлопців і розповіла, як їй працюється з молодою групою.

“Я коли побачила хлопців на “X-факторі,” навіть ще не знаючи, які будуть у кожного з нас (членів журі – ред.) номінації - відразу ж закохалася і зрозуміла, що якась божевільна енергія там живе, треба якось допомогти їм. Так вийшло, що ми з хлопцями потім спільно почали працювати, потім ще і виграли. Я вирішила, що нам не треба розлучатися”, - розповіла співачка.

Музиканти заспівали 6 авторських пісень, одну з них в дуеті з Настею Каменських - “8-ма марта”.

Нагадаємо, що ZBSband – переможці 9 сезону вокального шоу талантів “X-Factor” під керівництвом Насті Каменських. Вони підкорили слухачів з перших акордів. У відбірковому турі вони отримали щасливий квиток у вигляді чотирьох “так” від суддею шоу. А відео кастингу ZBSband набрало рекордну для програми кількість переглядів – більше двох мільйонів.

Зазначимо, що відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом знаходиться в центрі уваги ЗМІ. Українці активно обговорюють її можливої весілля з продюсером Потапом. Однак офіційно Каменських не робила жодних заяв щодо весілля.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Каменських показала, як відсвяткувала свій день народження з Потапом.

Також "Знай.uа" писав, що Каменських дала ухильну відповідь про майбутнє весілля з Потапом.