Популярна українська співачка і актриса Віра Брежнєва дала відсіч масовим чуткам і розмовам про розлучення з Костянтином Меладзе.

У суботу, 11 травня, знаменитий продюсер Костянтин Меладзе відсвяткував 56-ий день народження. Проте з цією подією не поспішала привітати його дружина Віра Брежнєва. З-за цього в ЗМІ почали говорити про те, що пара переживає непрості часи.

Віра Брежнєва відповіла на чутки про розлучення з Костянтином Меладзе через кілька днів з допомогою соцмереж. Віра Брежнєва пролила світло на ситуацію у новій публікації у Instagram.

"Сьогодні друзі прислали пару статей на тему, що я не привітала чоловіка з днем народження в Instagram… І хочеться запитати, люди, ви реально думаєте, що я повинна чоловіка, з яким живу, привітати тут? Ви реально думаєте, що показник любові, спільного життя і щастя це фото в соцмережах? Чи думаєте все, що ви бачите в Instagram – це правда? Я сьогодні провела щасливий день без соцмереж. Поряд з іменинником. Привітавши його першої особисто. #СДнемРожденияГений. Ось ми з Кісток дивимося на все це і бажаємо вам любові реальної, а не віртуальної", – написала Брежнєва.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Шанувальники вибухнули масою коментарів під постом співачки: " Видимо новостей больше в мире нет, раз аж так приходится выкручивать 🙈 все, ждите инфу про ваш скорый развод😂 и смешно, и плакать хочется конечно", " то факт! Лучших поздравляют с признают тихо мирно! У меня тоже самый лучший и самый великий ! И тоже телец. Это так сложно и так интересно) верно?)", " Все ждут может потому что Вы знаменитые люди, а они как говорится во все времена были интересны и не важно день рождения у них или просто день, давай и все тут... Раз хотят, значит Вы в тренде 😊плохо когда и не вспоминают 😜так, что не обижайтесь на народ, ради них Вы и на сцене! Счастья Вам!"

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.