Відома б'юті-блогер, гуру схуднення і перетворення, а також телеведуча Поліна Логунова розповіла про повернення на ТБ, особисте життя та поділилася секретом виховання доньки Богдани.

Поліна Логунова

Знай.uа вдалося поспілкуватися з Логуновою на одному з вечірніх заходів, куди вона прийшла після нелегкого робочого дня.

Не зважаючи на те, що у родині Ступки підростає 2-річна донька, Логунову важко назвати “мамою в декреті” - вона веде блог, семінари по схудненню, консультує по харчуванню, паралельно працює стилістом та займаєтеся онлайн-продажами. А зовсім нещодавно вона приєдналися до команди ведучих телеканалу “НАШ”.

На запитання журналіста про те, як їй вдається поєднувати такий насичений графік із вихованням доньки, Логунова відповіла:

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Це, напевно, залежить від внутрішнього бажання. Я переконана, що людина, якщо хоче, може все. Я встаю зараз в 3.30 ночі, сьогодні буду десь до 11 вечора працювати, і в такому режимі кожен день. Тому я намагаюся балансувати: відпочинок-сон, залишаю доньку на пару годин татові, сплю вдень по можливості, іноді навіть в машині де-небудь на парковці", - розповідає б'юті-блогер.

Подружжя Поліна та Діма

"До того ж у нас є няня, яка допомагає в цьому сенсі. Зараз нелегкий період росту зубів у дитини, перехід з двох років у три - важко всім. І навіть, коли я сплю - не сплю у нормальному розумінні, тому що з маленькою дитиною це складно зробити", - ділиться Логунова.

Дружина Дмитра Ступки розповіла, на кого з родини схожа донька подружжя 2-річна Богдана.

"У нас говорять всі, що 50 на 50. Хтось на мене, хто-то на тата. Бодя дуже любить танцювати, грати. Вона дуже рухлива, активна. У неї дуже дзвінкий голос - такий, що просто розриває перетинки. Вона справді артистична дівчинка, у неї дуже наполегливий характер. Я не ламаю його зараз. Я їй якось поступаюся зараз більше. Я розумію, якщо мені зараз некомфортна її категоричність, то в житті вона їй знадобиться", - резюмувала Логунова.

Донька подружжя Ступки Богдана

Нагадаємо, дружина українського актора і ведучого Дмитра Ступки, телеведуча Поліна Логунова похвалилася підтягнутою фігурою.

Як повідомляв раніше Знай.ua, фітнес-блогер Поліна Логунова похвалилася у соцмережі витонченою фігурою.

Також Знай.ua писав про те, що телеведуча та дружина актора Дмитра Ступки Поліна Логунова поділилася думками про Володимира Зеленського у ролі президента.