Зірка "Гри престолів", відома британська актриса Мейсі Вільямс полюбилася глядачеві своєю роллю в серіалі, де зіграла Арью Старк. Дівчина, попри свій юний вік, а їй всього 22 роки, вже встигла завоювати любов глядача і популярність. А ще вона славиться своїми експериментами з волоссям – вона вже була з блакитним і рожевим волоссям, а зараз вона рудоволоса.

Мейсі активний користувач соцмережі Instagram і часто балує численних шанувальників новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так буквально нещодавно дівчина показала, що знялася для американського журналу Rolling Stone, а тепер же похвалилася веселою вечіркою з друзями. На своїй сторінці у соцмережі Мейсі Вільямс показала ряд фотографій з веселого проводження часу. На знімках актриса з'явилася в кумедному образі з алкоголем в руках. При чому алкоголь дівчата тримають не в келихах, а п'ють його прямо з пляшок, ну або вдають, що п'ють.

На веселу вечірку Мейсі прийшла в чорному комбінезоні з білою футболкою під ним. Її волосся зібране в недбалу зачіску, а на її обличчі легкий макіяж. Актриса з друзями веселяться в незвичайному місці – в кімнаті з розмальованими стінами. У підписі до фотографій Мейсі Вільямс розповіла про вечірку. "Спасибі енергетичній команді за організацію найкращої вечірки. Ви це зробили", - написала актриса.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Шанувальники виконавиці ролі Арьї Старк не залишили без уваги таку публікацію і почали активно її коментувати. Фанати засипають актрису компліментами в коментарях, а також обговорюють фінальний сезон серіалу "Гра престолів". Треба сказати, що фінал саги в цілому викликав безліч дискусій в соціальних мережах.

Нагадаємо, зірка "Гри престолів" заплакала, дізнавшись фінал серіалу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка фільмів Лінча прикрасить новий сезон "Гри престолів".

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Гри престолів" шокувала відвертим зізнанням.