Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все з'являються нові фото. Так і в цей раз танцюрист поділився забавним знімком, який був зроблений, мабуть, на заправці.

На фотографії, яка з'явилася в записі зоряного танцюриста, він постав на огляд публіки в кумедному образі. Як виявилося, шоумен вирішив підкріпитися, і прикупив собі на заправці соковитий хот-дог із сосискою, яка стирчить. Танцюрист позує в автомобілі, і у нього таке винна лице, адже він грішить фас-фудом. Це селфі було зроблено на телефон самим Владом, на ньому видно болотного кольору футболку. Деякі шанувальники відзначили, що танцюрист сильно схуд, що відобразилося на його обличчі.

У підписі до забавного селфі Влад Яма написав: "Недільний гріх". Численні шанувальники зоряного танцюриста не залишилися байдужі до такого милого фото і почали активно обговорювати. Фани в захваті від забавного образу свого улюбленця і засипають його компліментами в коментарях. Але більшість, звичайно ж, почали обговорювати "грішок" танцюриста. Шанувальники, зокрема, жартують з приводу того, що свій "недільний гріх" шоумен показав тільки у вівторок. А інші зазначили, що Влад сильно схуд, і радять йому набрати вагу назад.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Погляд точно гідний прощення", "Небагато можна", "Ви такий святий, мало грішите", "Як не соромно. Більше не гріши", "Ох, і я б згрішила так із задоволенням", "На заправках Wog самі ням-ням і кава", "Влад, щось ти зовсім погано виглядаєш, ніби в рабстві тебе тримали, кайся, і давай приходь у форму", "І ви таке їсте?", "Де моя сосиска? Ось моя сосиска!", "А очі такі, ніби вас змусили", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.