Українська співачка Ані Лорак оформила розлучення зі своїм чоловіком Муратом Налчаджиоглу на початку року. Та в неї підростає дочка Софія, яка не оформляла розлучення зі своїм батьком і потребує його уваги, так само, як і маминої.

Розлучившись, Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу зберегли людські стосунки та не стали шантажувати один одного дитиною. Екс-подружжя зуміло домовитися про виховання доньки. Співачка дала можливість колишньому чоловіку проводити час зі спадкоємицею.

Зараз Соня живе зі своєю зірковою мамою, але з батьком все ж бачиться, хоча не так часто, як очікувалося.

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу провів вікенд з дочкою - вперше за довгий час. Він показав у своєму Instagram, як пройшов його вікенд з донькою, поділившись зворушливими знімками з Сонею.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В Stories колишній чоловік Ані Лорак опублікував кілька фотографій і відео з донькою, з яких видно, що Мурат і Софія сходили в контактний зоопарк та перекусили в ресторані. У зоопарку Софія погодувала морських свинок і рибок, сфотографувалася з папужками і роздивлялась під мікроскопом перо павича.

Пізніше батько і донька побували на репетиції вистави, де грає Соня, а прогулянка закінчилася шопінгом.

Судячи з фотографій, сама Ані Лорак вирішила відмовитися від спільної прогулянки, адже жодного кадру із нею в профілі Мурата так і не з'явилося.

Нагадаємо, Ані Лорак кардинально змінилась після розлучення: виглядає на 10 років молодшою

Як повідомляв портал Знай.ua, першийпродюсер Ані Лорак розкрив деталі їхніх інтимних стосунків.

Також Знай.ua писав, Ані Лорак виклала нове фото, на якому позує на прогулянці в місті з пальмами.