14 травня в Тель-Авіві відбувся перший півфінал головного пісенного конкурсу Європи, і глядачі почули пісні, підготовлені 17-ма учасниками першого півфіналу Євробачення 2019.

17 країн-учасників виступали в такому порядку: Кіпр, Чорногорія, Фінляндія, Польща, Словенія, Чехія, Угорщина, Білорусь, Сербія, Бельгія, Грузія, Австралія, Ісландія, Естонія, Португалія, Греція, Сан-Марино. Лише 10 з 17 змогли потрапити в гранд-фінал.

Глядачі проголосували за першу десятку фіналістів, які вже 18 травня будуть боротися за перемогу і право провести Євробачення в своїй країні. Фіналістами стали: Греція, Білорусь, Сербія, Кіпр, Естонія, Чехія, Австралія, Ісландія, Сан-Марино і Словенія.

Крім найкращих учасників за результатами двох півфіналів, в гранд-фіналі Євробачення 2019 18 травня виступить учасник від країни-господині конкурсу Ізраїлю Кобі Марімі з піснею Home, а також представники Великої п'ятірки:

1. Італія: Mahmood - Soldi

2. Великобританія: Michael Rice - Bigger Than Us

3. Іспанія: Miki - La Venda

4. Німеччина: S! Sters - Sister

5. Франція: Bilal Hassani - Roi

Нагадаємо, відкриття цьогорічного пісенного конкурсу "Євробачення -2019" може стати одним з найяскравіших.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

В цьому році у конкурсі беруть участь 42 делегації країн. За задумом організаторів конкурсу, делегації країн, котрі беруть участь у Євробаченні, вийдуть на сцену, зійшовши з трапу літака.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Ізраїлі стартувало Євробачення-2019.

Відкрила шоу переможниця Євробачення-2018 Нетта Барзілай зі спеціальною версією своєї переможної пісні Toy.

Всього в першому півфіналі виступило 17 учасників. Крім того, у першому півфіналі взяли участь три співаки, які автоматично потрапили у фінал: Білал Хассані з Франції, Міки з Іспанії і представник Ізраїлю - Кобі Маримі

Також Знай.ua писав, на Євробачення 2019 з представником від Росії - співаком Сергієм Лазарєвим - чомусь приїхав Філіп Кіркоров, який всім пояснював, що у них з Лазарєвим є діти, але не "спільні" .