Олена-Крістіна Лебідь – телеведуча, відома глядачеві по передачі "Аферисти в сітях" на українському каналі "Новий канал" і на російському телеканалі "П'ятниця!". Раніше – шеф-редактор телепрограми "Аферисти", співведуча шоу "ФБР" (Фантастичне бюро розіграшів), керівник і актриса проекту "Дорослі діти". Як і будь-яка публічна людина, Олена-Крістіна Лебідь активний користувач соцмереж, хоча їй і по роботі це необхідно.

А з недавніх пір телеведуча почала зустрічатися з 48-річним віце-прем'єром України Павлом Розенком. Так, на сторінці Крістіни в Instagram частенько з'являються фотографії з коханим-політиком, на яких парочка виглядає справді щасливою. Так і цього разу телеведуча опублікувала забавні фото з побачення з коханим. Як виявилося, парочка відвідала Київський театр оперети.

На фотографії, яка з'явилася в записі Олени-Крістіни Лебідь, вона постала на огляд публіки в легкому образі і в хорошому настрої. І це не дивно, адже фотографії були зроблені на побаченні з її коханим віце-прем'єр-міністром України Павлом Розенком. Політик зводив наречену на спектакль, де вона влаштувала фотосесію з фантами.

Дівчина позує в ніжному рожевому платті в горошки незвичайного фасону з прозорими елементами. Поверх сукні Крістіна наділа чорну шкіряну курточку, а свій образ доповнила туфлями на шпильці і маленькою сумочкою. Телеведуча весело сміється майже на всіх фото, очевидно вона чудово провела час з коханим та фантами.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У підпасичі до фотографії Олена-Крістіна Лебідь написала: "Була-таки бімба! Естетична бімба! Бродвейський мюзикл «Сімейка Адамс» у Національному театрі оперети вразив і костюмами, і спецефектами, і відмінним чорним гумором. Шкода, не дозволяли фоткати. І злегка лажав звук. І так, Франкенштейн в кінці-таки запалив". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної телеведучої. Фолловери почали активно обговорювати і образ Крістіни, багато звернули увагу на нездорову худорлявість дівчини і радять їй більше їсти.

Нагадаємо, віце-прем'єр Розенко потрапив у лікарню, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про найінтимніше.

Також портал "Знай.uа" писав, що покалічену наречену міністра Розенко взяли під охорону.