Зірка студії "Квартал 95" та соратник новообраного президента Володимира Зеленського Євген Кошовий не звик виставляти напоказ подробиці особистого життя, тому вкрай рідко радує шанувальників сімейними світлинами.

Пише TVI.

Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"
Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"

Виправити цю ситуацію вирішила дружина актора Ксенія. Так на своїй сторінці в Instagram вона опублікувала серію чорно-білих романтичних знімків з чоловіком. В кадрі подружжя не приховують ніжності та любові один до одного.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Любов в чорно-білих проявах", – так прокоментувала свою публікацію Ксенія Кошова.

Зворушливі сімейні фото розчулили тисячі шанувальників кварталівця. В коментарях вона засипали пару компліментами, відзначаючи, що вони дуже гармонійно виглядають і їх позитив і життєрадісність в чорно-білих тонах проявляється ще більше.

Нагадаємо, у новому випуску програми "Чисто News" актори студії "Квартал 95" Євген Кошовий і Валерій Жидков розповіли про те, що народний депутат Володимир Парасюк "мітить" у крісло губернатора.

Зеленський та Кошовий
Зеленський та Кошовий

"Після виборів звільнилося головне крісло у Львівській обласній адміністрації, яке за інформацією ЗМІ не проти зайняти депутат Володимир Парасюк", – заявив Валерій.

Як повідомляв раніше Знай.ua, студія Квартал 95 вирішила зворушливо привітати всіх матерів з теплим і душевныи святом. Звернення було опубліковано на сторінках студії в соціальних мережах і YouTube. Актори студії поділилися спогадами із дитинства та розповіли про те, чому їх навчила мама.

"Слуга народу" (Квартал 95)
"Слуга народу" (Квартал 95)

"Мама навчила всьому доброму. Поганому навчила вулиця" - розповів актор Кварталу 95 Олександр Пікалов.

Олександр Пікалов
Олександр Пікалов

Також Знай.ua писав про те, що у новому випуску програми "Чисто News" актори студії "Квартал 95" Євген Кошовий і Валерій Жидков розповіли про те, що народний депутат Володимир Парасюк "мітить" у крісло губернатора.