Про можливу участь Мадонни у концерті "Євробачення", що проходить в Тель-Авіві говорили вже давно і ось, коли 14 травня до Ізраїлю прилетів спеціальний рейс, єврофани зраділи новині про приїзд виконавиці на грандіозне шоу. Цю поїздку і сам вступ сплатить мільярдер з Канади Сильван Адамс. А сума і правда повинна бути значною, оскільки, як мінімум, разом з Мадонною прилетіла її команда з 135 осіб і гонорар складе мільйон доларів.

Відомо, що Мадонна повинна виступити у фіналі конкурсу, 18 травня. Співачка виконає дві пісні, але цей виступ перетвориться в повномасштабне шоу.

Мадонна
Мадонна

Але, на жаль усіх фанатів, поспілкуватися зі співачкою не вдасться нікому. Філіпа Кіркорова, Сергія Лазарєва, інших учасників конкурсу і фанатів не пусят до співачки і близько. Щоб уникнути непотрібних зустрічей, для співачки спорудили особисте наметове містечко, де вона буде мати можливість провести дві репетиції.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Кіркорову може і вдасться подивитися на світову зірку, так як він живе з нею на одному поверсі. Але, так як із співачкою ходить божевільна кількість охорони, то всі спроби, очевидно, присічуться на корені.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

Зазначимо, що Філіп Кіркоров та Сергій Лазарєв щосили готуються до другого півфіналу пісенного конкурсу,про що постійно повідомляють на своїх сторінках у соціальних мережах. Так, нещодавно представник від Росії виклав кадои з репетицій. Однак, увані глядачі побачили в них трохи плагіату на виступи з попередніх років.

"Це сценарій з азербайджанського виступу, в Євробаченні!" - написав один з коментаторів під фотографіями Лазарєва.

Нагадаємо, раніше Андрій Данилко відірвався на повну з мамою Сердючки в столиці Євробачення 2019.

Як повідомляв портал "Знай.uа" букмекери здивували новим прогнозом на Євробачення 2019.

Також "Знай.uа" писав, що Сердючка на відкритті Євробачення 2019 дала жару.