У вівторок, 14 травня в столичному кінотеатрі "Оскар" (МФК Gulliver) відбулася гала-прем'єра фільму Лу Жене "Полуничка". У центрі картини - любовний трикутник поета Анрі де Рен'є, його дружини Марі де Рен'є і ще одного поета П'єра Луї, які стали першопрохідцями у створенні еротичної фотографії.

Першими французьку стрічку побачили актор Дмитро Ступка, ведуча Василіса Фролова, ведуча і діджей Дар'я Коломієць, група Сальто Назад.

Василіса Фролова (праворуч) на прем'єрі Полунички

Сальто Назад

Дмитро Ступка з колегами

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Даша Коломієць

Також на презентації фільму побувала Мирослава Ульяніна, Олексій Шапарєв, Валерія Толочина, В'ячеслав Соломка і багато інших відомих персон.

Мирослава Ульяніна і Даша Коломієць

Валерія Толочина

В'ячеслав Соломка

Про фільм:

Ця історія відбулася в 1895 році в Парижі, всесвітньо відомої столиці Франції. Щоб заплатити борги її бідного батька, молода дівчина Марі де Ередіа вийшла заміж за поета Генрі де Рен'є. Не варто навіть і говорити, що у неї немає ніяких почуттів до цієї людини – її серце належить іншому поетові на ім'я П'єр Луї. Крім своєї творчої діяльності, хлопець займається подорожами, а також еротичною фотографією. Разом Марі і П'єр перевернуть свідомість багатьох людей, просунувши це мистецтво в маси, давши йому свіже дихання. Вони приведуть у розквіт еротичну фотографію, зробивши її ідеальною.

На українських екранах кінотеатрів фільм "Полуничка" стартує з 16 травня.

Нагадаємо, раніше Нікіта Добринін, Яна Клочкова, Поліна Логунова відвідали гала-премьеру фильма "Шахрайки" в Києві.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українські зірки побували на прем'єрі нового фільму кінематографічного всесвіту Marvel - "Месники: Фінал".

Також "Знай.uа" писав, що всесвітньо відома датська компанія LEGO запустила в продаж набір на честь серіалу "Дуже дивні справи".