Співачка і учасниця групи "Время и стекло" Надя Дорофєєва в новому випуску DoDo Vlog поділилася кадрами своєї поїздки до Європи та розповіла, з ким відсвяткувала свій День народження.

Вікенд артистка у компанії зіркових друзів провела в Амстердамі та Парижі.

Артистка показала відео на своєму YouTube-каналі, де у столиці Франції зустріла колегу та наставника Потапа і Настю Каменських, які також там відпочивали.

У новому випуску DoDo Vlog артистка поділилася ексклюзивними кадрами зі своєї поїздки.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У Парижі Надя та її чоловік, співак Володимир Дантес зустрілися ще й з колишньою українською фігуристкою, олімпійською чемпіонкою Лілією Подкопєвою, яка прибула до Франції з коханим чоловіком, бізнесменом Ігорем Дубинським. Зіркова компанія зробила спільний знімок на тлі Ейфелевої вежі у вогнях.

У підписі до фотографії Надя Дорофєєва розповіла про новий влог.

"Влоги про те, як я відзначила свій День Народження і які круті у мене друзі! @Ammdance @leokolos @borodina @vladimirdantes @alina_krasieva @kedrilius @kedrenovskaya. Посилання в описі профілю і Сторіс", - написала співачка.

Шанувальники зірки не пройшли повз і почали активно коментувати нову публікацію свого кумира. Фанати в захваті від образу Наді, співачку засипають компліментами та привітаннями.

Нагадаємо, Надя давала концерти в Туреччині, переїжджаючи з готелю в готель і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дорофєєва знялась в еротичній фотосесії для модного глянцю.

Також Знай.ua писав про те, що фанатів Наді Дорофєєвої стривожила її забудькуватість. Шанувальники помітили, що на ній відсутній важливий елемент гардеробу.