Російська телеведуча і журналістка Ксенія Собчак побувала в гостях у виконавця Філіпа Кіркорова у рамках її програми "Обережно, Собчак". Співак запросив телеведучу у свій будинок і показав свою гардеробну. Під час екскурсії Собчак заявила, що "давно хоче, щоб чоловік її відшмагав батогом".

Також вона додала, що завжди відчувала цікавість до БДСМ, але ось чоловіки рідко погоджуються на подібне. Відповідне відео з'явилося на Youtube.

Під час перегляду гардероба Кіркорова Собчак натрапила на стелаж з аксесуарами. Філіп жартома пояснив, що це сценічний реквізит, а не атрибут для сексуальних ігор.

"А я ось, до речі, небайдужа до БДСМ. Хочеться, щоб мене хтось серйозно відшмагав. Батіг, рольові ігри... В житті скандалів недостатньо, треба, щоб це зробив якийсь чоловік", - розговорилася Ксенія.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У відповідь Кіркоров зазначив Собчак, що "немає таких мужиків, які зможуть відшмагати Собчак". При цьому артист також поділився деякими деталями свого особистого життя, додавши, що подібних утіх не любить.

Собчак попрямувала в гардеробну в першу чергу. Про Філіпа Кіркорова давно жартують, що він шопоголік, але мало хто бачив, як виглядає його величезна шафа. Від підлоги до стелі кімната заставлена ​​і завішана взуттям та одягом. Одяг виключно брендові речі від провідних будинків моди - Prado, Versace, Dolce & Gabbana і тощо. У Кіркорова навіть є електронний каталог усіх його речей, тому що без "навігатора" у гардеробній майже неможливо орієнтуватися.

Нагадаємо, що відомий російський співак Філіп Кіркоров розповів, що хоче відновити свої поїздки до України.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Філіпа Кіркорова чекала страшна доля: в мережі розповіли про переслідування маніяка.

Також портал "Знай.uа" писав, що колір настрою смуток: Лазарєву і Кіркорову заборонили говорити з Мадонною. Відомо, що Мадонна повинна виступити у фіналі конкурсу Євробачення, 18 травня. Співачка виконає дві пісні, але цей виступ перетвориться в повномасштабне шоу.