Україна святкує сьогодні День вишиванки. Офіси та вулиці столиці рясніють яскравими вишиванками. До речі, "Новий канал" не став винятком. Так, представники команди каналу розповіли про улюблених вишиванках.

Олена-Крістіна Лебідь, ведуча проекту "Аферисти в мережах"

У Олени-Христини в гардеробі чотири вишиванки.

"Одну подарували в Карпатах, біля водоспаду Шипіт", – поділилася ведуча.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ірина Хоменко, ведуча проектів "Ревізор: Магазини" і "Таємний агент. Пост-шоу"

"Я вважаю цей день дуже важливим і особливим. У це свято на всі свої зустрічі піду тільки у вишиванці! Я їх обожнюю. Це наша історія, наші традиції, наша країна. У мене три улюблених вишиванки і одна вишиванка-сукня", - розповіла Ірина Хоменко.

Катя Павлюченко, ведуча проекту "Таємний агент"

"Обожнюю вишиванки! Для мене це ідеальний наряд для особливих подій. Фанатію від вишитих суконь. Перше з них з'явилося в гардеробі, коли старшому синові виповнився рік. Планувала святкувати у спеціально пошитій до події вечірньому, а за кілька годин до свята зайшла в магазин, побачила вишите і закохалася...", - так пояснила свою любов до вишиванок Катя Павлюченко.

Нагадаємо, День вишиванки 2019: історія, традиції та значення символів і орнаментів.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський яскраво привітав українців з Днем вишиванки: "Не забудьте це зробити".

Знай.uа писав, День вишиванки в Україні 2019: коли відзначають і як з'явився свято.