Зірка Голосу країни Соловій Христина дуже потішила своїх шанувальників новою відеороботою, яка неймовірно пронизана чуттєвістю, ніжністю і любов'ю.

Христина Соловій
Христина Соловій

Співачка випустила кліп на пісню "Про весну", яка увійшла в альбом "Любий друг". Дівчина зізналася, що по натурі не є романтиком, передає сайт каналу 1+1, хоча кліп вийшов дійсно романтичним.

Зйомки проходили на території архіву-музею літератури і мистецтва України, де жили і творили українські літератори, композитори, художники. В одному з будинків Андрій Малишко написав Пісню про рушник (Рідна мати моя), текст якого зараз є однією з найбільш відомих українських пісень.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Стиль інтер'єру кімнат і атмосфера періоду літературної соцреалізму нагадують мені бабусин будинок в Дрогобичі. Старенька радіола, гіпсові погруддя Тараса Шевченка і Лесі Українки, смарагдовий пьятдесятитомник Івана Франка та друкарська машинка, а за вікном - весняні сади з квітучими плодовими деревами. Багато з цих предметів люди мого покоління пам'ятають з дитинства. Мені б хотілося, щоб вони зазирнули до кімнати своєї пам'яті і згадали ці картини, відчули атмосферу того часу. Музей Ванди Василевської ніби переніс мене на 20 років тому. У дитинстві саме бабуся навчила мене веснянок і гаївок. Одна з яких - Подоляночка, що відображається у відео", - ніжно згадала Соловій.

В коментарях шанувальники діляться своєю думкою на рахунок нового кліпу Христини:
"Як завжди, приголомшливо і чуттєво! Дякую за кліп, Христина!", "Як завжди Шедевр. Дякую за кліп", "Боже, як гарно! Краще, мабуть, неможливо було зробити кліп на таку чудову пісню! Соловій - просто прекрасна! Яка чудова ідея так красиво передати український колорит!", "Відмінна операторська та монтажна робота!"

Нагадаємо, що українська співачка Христина Соловій скасування концерту у місті Зміїв, на Харківщині, який мав відбутися вчора, 7 липня. Причиною відмови стали організатори заходу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві спалахнув скандал через відомий мурал.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Києві з'явився грандіозний мурал на честь прем'єри фільму: фото.