У вівторок, 14 травня в Тель-Авіві відбувся перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2019. Українська зірка Вєрка Сердючка (Андрій Данилко) з'явилася на вечірці на честь відкриття конкурсу в білосніжному вбранні.

Одна з відвідувачок конкурсу опублікувала фото і відео з Сердючкою на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що у четвер 16 травня стартує другий півфінал Євробачення 2019. В ізраїльській столиці на сцену вийдуть 18 учасників, 10 з них зможуть пройти у фінал.

Також відомо, що пряме включення пісенного конкурсу в ефірі українського телебачення можна буде подивитися на декількох каналах. Другий відбірковий тур Євробачення 2019 у режимі онлайн покажуть на UA: Перший, UA:Культура та СТБ.

Коментувати шоу на UA: Перший буде Тимур Мірошниченко, який вів Євробачення 2017 в Києві. На СТБ коментатором конкурсу стане шоумен і ведучий Національних відборів Сергій Притула. Початок трансляції другого півфіналу Євробачення 2019 на українському ТБ - 16 травня в 22:00, а завершиться вона після півночі.

Євробачення
Євробачення

Раніше ми писали, що хоч Україна не бере участь в цьому році, але українська делегація на чолі з Вєркою Сердючкою вже розважається в Тель-Авіві. Народну зірку зустріли там бурхливо і радісно, і вже та фіналі - 18 травня - Сердючка готує яскравий виступ для європейського глядача.

"Знай.uа" поцікавився думкою Ігоря Кондратюка про перший півфінал. Відомий український ведучий, продюсер і шоумен багато років стежить за конкурсом і не раз їздив дивитися шоу своїми очима.