Відома українська співачка Наталя Могилевська зізналася, чому розпався її шлюб.

Про це вона розповіла в інтерв'ю.

Зокрема, артистка розповіла, що в один момент просто проаналізувала на що витрачає більшу частину часу, і була шокована від побаченого. Адже під час прорахунку вона зрозуміла, що витрачає найменшу кількість особистого часу на турботу про себе і свої інтереси. Все ж інші займає робота.

"Я могла на 6 годин запізнитися на побачення. У мене, до речі, чоловік був харків'янин. Запитайте його, чому він перестав бути моїм чоловіком. Я говорила, що приїду в 7, а приїжджала в 11", - згадує Наталя.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Співачка відзначила, що саме після подібного вона зрозуміла, що необхідно змінити систему цінностей.

"Я двічі намагалася створити сім'ю, у мене не вийшло. Я тому зайнялася собою, стала шукати, в чому причина", - поділилася співачка.

Могилевська зізналась, що з тих пір вона звертається, що людей, які можуть допомогти пройти духовну подорож. Після чого зрозуміла, що насправдні необхідно для життя.

"Я зрозуміла, що не на те витрачаю час. Я зупинила повністю своє життя. Почала працювати над собою, розбиратися. Влаштувала щось типу Інституту щастя, знайшла безліч педагогів", - зізналася вона, після чого повністю переосмислила цінності і з новими силами стала ретельно і скрупульозно вибудовувати своє життя.

Варто нагадати, що Наталії Могилевської, вона постала на огляд публіки в модному діловому луці. Для фотосесії артистка наділа темні штани і білу блузку.

Нагадаємо, Наталя Могилевська зробила яскраву пляжну публікацію, в підписі до якої пофілософствувала і запросила підписників на свої тренінги. На фотографіях і відео, які з'явилася в акаунті Наталії Могилевської, вона постала на огляд публіки в спокусливому чорному топіку.

Як повідомляв "Знай.ua", Наталія Могилевська кардинально змінила імідж, тепер же вона похвалилася фотографією з відпочинку. Наталія опублікувала два фото, а у підписі до них вона розповіла про улюблені книги.

Також "Знай.ua" писав, що відому українську співачку Наталю Могилевську почали цькувати за відкриту підтримку новообраного президента Володимира Зеленського.

Зеленський проти ВРУ: як Порошенко "кував перемогу" Зе. Пальчевський