Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська нещодавно розповіла про те, що у неї викрали машину і попросила про допомогу. Як відомо, автомобіль ще не знайшли, але Оля вже винесла з цього важливий урок, яким і поділилася з шанувальниками.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

Виконавиця розповіла про те, як легко вирахувати, хто вкрав вашу машину і як не повестися на обман шахраїв, які вимагають гроші, не маючи насправді вашої машини.

"Як вирахувати, хто вкрав машину⁉️ Спасибі, що пишете мені все це час. Людей, які вміють співчувати більше, ніж тих, у кого чорне небо. Цьом всім, хто підтримує, дає поради і ділиться підказками. Я досі вірю, що машину можна повернути. Пошуки тривають! Обіцяла записати відео, щоб захистити водіїв від стресу. Може мій досвід допоможе комусь. Бережіть себе" - написала Оля.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В самому відео вона сказала, що головне - ні в якому разі не залишати техпаспорт в салоні, тому що страхова не поверне гроші. Друге - машину потрібно виділяти будь-якими способами, щоб можна було відстежити на камерах відеостеження: помітні наклейки, яскраві подушки в салоні або пофарбовані диски. І, останнє - залишати в салоні свої речі, по яких можна впізнати авто. Адже, якщо подзвонить людина, який нібито викрала машину, то ви завжди можете запитати, наприклад "Яка книга лежить в підлокітнику?". І, якщо людина назве правильно, то можна вести розмову далі.

В коментарях вдячні фани пишуть свою думку:

"Олю! Ви добра, чесна, порядна людина і ваша машина, зароблена тяжкою працею, повернеться до Вас", "Дякую за поради, дуже потрібні в наш час.", "По дрібницях дуже слушна порада. Особливо добре можна перевірити "доброзичливців" якщо досконало знаєш пошкодження або недоліки своєї машини всередині, так яскраві подушки можуть і викинути наприклад, а ось подряпину або особливо зав'язані чохли на сидіннях вже складніше додумати", "Знаєте, іноді потрібно щось втрачати,що б набути нове".

Нагадаємо, кума Дзідзьо розповіла правду про Притулі.

Як повідомляв портал Знай.ua, чоловік Цибульської надірвався від ваги дружини.

Також портал Знай.ua писав, що Цибульська розповіла про труднощі життя ідеальної дружини.