У Києві відгримів захід неймовірної краси - "Бал квітів" від Миколи Тищенка. Відомий український ресторатор та телеведучий щорічно влаштовує це весняне свято в одному зі своїх закладів. У цей вечір збирається весь столичний бомонд блиснути своїми нарядами і подивитися шоу, яке готує Тищенко. В цьому році "Бал квітів" прикрасила своєю присутністю співачка Аня Сєдокова, яку не так часто можна побачити і почути наживо в Україні.

Як розповіла "Знай.uа" дружина ресторатора, Алла Барановська, Анна прибула в рідне місто всього на один день і тільки на запрошення Тищенка. Саме він зміг домовитися про виступ зірки на вечірці.

"Мій чоловік творить дива! У нього це виходить. Тому сьогодні Аня прилетіла в Київ на один день заради Балу квітів", - поділилась Алла.

Алла Барановська

Сама Барановська прибула на "Бал квітів" у сукні з величезним шлейфом. Алла підтвердила статус господині вечора і виглядала як справжня принцеса або королева.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Бал квітів у Києві

Алла повідомила, що це плаття пошили для неї на замовлення у Львові.

"Це робота дівчаток зі Львова - у них величезний цех. Вони роблять дуже класні сукні. Я намагаюся підтримувати українських дизайнерів і часто замовляю плаття за своїм уподобанням", - розповіла вона.

Микола Тищенко з дружиною

За словами Барановської, ціна сукні прийнятна - біля $2000.

"Наряд - це мінімальне питання. Більше часу витрачається на саму організацію свята. Я також активно допомагаю чоловікові", - додала зірка.

Алла зазначила, що в цьому році виступити на "Балу квітів" випала честь топовим українським артистам. Аня Сєдокова, Анастасія Кожевникова, Артем Пивоваров, Тамерлан і Альона, співачка СОЛОХА, група SELFY і інші порадували гостей своїми піснями.

Аня Сєдокова та Катя Осадча

"У нас дуже велика програма. Але найголовніше - ми збільшили кількість місць для просто гостей. Якщо в минулому році це був більше закритий захід для зірок, селебрітіс, публічних людей, то в цьому році вже люди можуть прийти і подивитися на зірок, познайомитися з ними, зробити фото, просто повечеряти поруч. Це головний акцент, що ми зробили - поєднали аудиторію. Ті, хто голосують за номінантів, тепер можуть бачити і нагородження", - пояснила зірка.

Зазначимо, що Микола Тищенко на вечірці вибрав найуспішніших жінок країни. Ними стали:

Мама року - Лілія Ребрик
Актриса року - Даша Трегубова
Співачка року - NK
Ведуча року - Леся Нікітюк
Блогер року - Таня Парфильева
Соціальний діяч - Маша Єфросиніна
Fashion-фотограф року - Анна Гольцберг
IT girl - Таня Терехова
PR - Юла
Dj року - Nana
Балерина року - Катерина Кухар
Дизайнер року - Катерина Сільченко
Головний дебют року - Анастасія Кожевникова

І спеціальні нагороди:

Міс Україна - Леоніла Гузь
10 років на сцені - дует Тамерлан та Альона
Амбасадор нації - Вікторія Кіосе
Народна зірка - Наталія Валевська

Nana і TamerlanAlena

Нагадаємо, раніше Сєдокова, Нікітюк, Тищенко та інші зірки повеселилися на "Балу квітів".

Як повідомляв портал "Знай.uа", MONATIK показав, що таке LOVE IT РИТМ.

Також "Знай.uа" писав, що Аліна Паш переспівала хіт Гловера Тһіѕ is America.