Популярний в Україні дитячий лікар Євген Комаровський відомий також як телеведучий програми "Школа доктора Комаровського". Крім того, медик ще й активний користувач соцмереж, де також дає корисні поради батькам стосовно дітей. Наприклад, на своїй сторінці в Instagram лікар часто відповідає на питання користувачів, які стосуються дітей. У новому випуску своєї рубрики доктор Комаровський відповів на питання про те, чи можна давати дітям газовану воду.

"Запитання. Газована мінеральна вода. Наскільки вона шкідлива для дитини?

Відповідь. Ні-ні-ні, нічого шкідливого в цьому немає. Газована мінеральна вода – це абсолютно нормально. Головне тут не в газованій воді. Головне, щоб ця вода була нейтрального смаку, не солона і не солодка. Звичайно ж дитині першого року життя давати газовану воду не треба. Але старші однозначно – йому подобається саме така вода, це не найстрашніше. Інше питання ось у чому: якщо у нього буде реальна спрага, а в домі не буде газованої води – куди він дінеться, головне не переживайте", - розповів популярний лікар.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше ми писали, що відомий і медійний український педіатр Євген Комаровський розповів батькам, як зробити безпечною дитячу кімнату. Так, серед іншого, лікар радить подбати про вікно, щоб воно було безпечним для дитини в її кімнаті, а на підвіконні щоб нічого не стояло, оскільки рано чи пізно це впаде комусь на голову. Також Комаровський розповідає про укріплення меблів в дитячій кімнаті і безпеку розеток.

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Також портал "Знай.uа" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.